Öncelikle herkese iyi forumlar.
Yaklaşık 2 sene önce Samsung np350v5c-s0ktr modeli dizüstü bilgisayar satın aldım.Bilgisayarımda İntel HD 4000 ve Radeon 7670M ekran katı mevcut fakat ne yaptıysam istediğim uygulamayı istediğim ekran kartıyla açamıyorum.Değiştirilebilir grafikleri yapılandır menüsünden uygulamaya yüksek performans işlevini atamama rağmen oyunun içinde kullanılan ekran kartına baktığımda İntel hd 4000 ekran kartını kullandığını gördüm.Bu konu hakkında bir kaç soru sorma gereği duydum.
Yaklaşık 2 sene önce Samsung np350v5c-s0ktr modeli dizüstü bilgisayar satın aldım.Bilgisayarımda İntel HD 4000 ve Radeon 7670M ekran katı mevcut fakat ne yaptıysam istediğim uygulamayı istediğim ekran kartıyla açamıyorum.Değiştirilebilir grafikleri yapılandır menüsünden uygulamaya yüksek performans işlevini atamama rağmen oyunun içinde kullanılan ekran kartına baktığımda İntel hd 4000 ekran kartını kullandığını gördüm.Bu konu hakkında bir kaç soru sorma gereği duydum.
- 1-League of Legends oyununda 100+ FPS, Arma III oyununda 40+ almama rağmen CS:Go oyununda 40 FPS'yi geçememekteyim.
- 2- Bilgisayarımı ilk aldığım zaman Windows 8 Single Languege idi ben daha sonradan Windows 8.1 Professional yaptım bundan kaynaklı bir problem olabilir mi?
- 3- Bilgisayarımın üreticisi sitesinde indirmeler kısmında ekran kartı ve diğer sürücülerin Windows 7 sürümleri mevcut bilgisayarımı Windows 7 yapsam geçiş sorunu yaşamaya devam eder miyim?