ciddiye alınmıyorum

cemilyanozapata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
gerçekten ciddiye alınmıyorum. 2 tane arkadaşım var. eskiden 3ümüz can ciğer gibiydik hiç kavga etmezdik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi her yere beraber giderdik. ama son 2 haftadır oyuna bile çağırmıyorlar buluşuyorlar bana haber vermiyorlar ben buluşalım dediğimde kanka meşgulüm deyip geçiştiriyorlar. ve en kötüsü ben bu kişilere çok güveniyordum beni ekmezler falan diye. hatta onlara da anlattım olm beni de çağırın diye tamam dediler gene yok. sınıftan kızlarla çıkmışlar. oyunda çevrimiçi olduklarında bakıyorum yine kızlarla girmişler. o kadar yaşanmışlık bikaç kız için bitmemeliydi. size sorumsa ne yapmamı önerirsiniz ? şuanlık konuşmuyorum onlarla.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Hayır gelmez boşver, kızlardan ayrılınca ararlar tekrar.

asemih159

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
gerçekten ciddiye alınmıyorum. 2 tane arkadaşım var. eskiden 3ümüz can ciğer gibiydik hiç kavga etmezdik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi her yere beraber giderdik. ama son 2 haftadır oyuna bile çağırmıyorlar buluşuyorlar bana haber vermiyorlar ben buluşalım dediğimde kanka meşgulüm deyip geçiştiriyorlar. ve en kötüsü ben bu kişilere çok güveniyordum beni ekmezler falan diye. hatta onlara da anlattım olm beni de çağırın diye tamam dediler gene yok. sınıftan kızlarla çıkmışlar. oyunda çevrimiçi olduklarında bakıyorum yine kızlarla girmişler. o kadar yaşanmışlık bikaç kız için bitmemeliydi. size sorumsa ne yapmamı önerirsiniz ? şuanlık konuşmuyorum onlarla.
Kızlar için seni satması normal, bence bekle illaki “knk oyun oynayak mı?” der.

Livia sas Junius

Profesör
Reaksiyon puanı
1,561
sevgili için arkadaş satmak en ayıplı durumdur. arkadaşlığın bir numaralı kanunu bu.

hadi kızlar yapıyor da erkek bunu yapıyorsa erkek denmez ona.

Reaksiyon puanı
10,549
Yalnız şuna dikkat et. Sevgili için arkadaşımı satmayacagim diye sevgilini de boşlama.
Hayatta o kadar garip insanlar vardır ki. Kimi sevgili için arkadaş satmam der sevgilisi olduğu gibi satar. Kimi satarim der satmaz.
Her insana ayrı ayrı değer ver biri için digeriyle kötü olma.
Ve hiç bir zaman kimseye tamamen güvenme, güveniyormuş gibi yap. Herkesten her şey beklenir.

cemilyanozapata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
sorunca da “cem ne abartıyosun olm” diyorlar ve yüzsüz yüzsüz beni hatalı buluyorlar

DOG SANS

Doçent
Reaksiyon puanı
1,547
Elbet sana işleri düşer o yılanların. Sende hiç umursama. Onlardan arkadaş olmaz.

Reaksiyon puanı
10,549
Yalnız yaşın 24 değil anlaşılan. Bunlar hep tecrübe işidir ancak tecrübesizken aldığın kararlar seni üzebilir.
Her insanın değeri ve görevi farklıdır. Aile en kutsaldır en değerlidir ama yeri geldiğinde haksızlık adaletsizlik vs gibi durumlarda insan ailesine bile restini çeker. Çoluğuna çocuğuna zararı varsa lafını söyler kalkar gidersin. [Asla kalk döv itiş kakış demiyorum lafını söyler kalkar gidersin ailen ne kadar kötü olsa bile]
Arkadaşlarda böyledir. Herkesin belli değeri olur. Güvenmediği veya uygun görmediği yere sokmaz.
Kavgaya bile kaçacak adam çağırılmaz. Çağırılsa bile kalabalık gözükmek içindir.
Sen o arkadaşlarını kestirip atma. Yine konuş ama çok değer verip kendini üzme. Eğer sana uymuyorsa herzaman dediklerine uyum sağlama.
Ve hayattaki kesin kuraldır. Kaç kişilik arkadaş grubun olursa olsun 2li alt gruplar olur. 3. çok kale alınmaz.
Sen kendi kurallarını kesin bir sekilde oluşturursan böyle konularda canın yanmaz

Son düzenleme:

ByMoToRisT

Asistan
Reaksiyon puanı
181
Kız için biten arkadaşlıktan hayır gelmez. Çıkar ilişkilerinden ne kadar uzak kalırsan o kadar mutlu olursun.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Sana değer vermeyeni hayatında tutma.Kız için Arkadaşını satan birinin dostluğundan hayır gelmez.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Yaş kaç , 18'den azsa sıkıntı etme

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Manita için arkadaş ssatılmaz o onların kusuru.
Sen de kendini ağırdan sat, onlar arayıp sormuyorsa istemiyorsa sen hiç arama hiç isteme.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Fuş Baskını Yap :D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Benim en ufak şeye tahammülüm kalmadığı için direk silip atıyorum.Bir kişiye en fazla 2 kez git 1 kez gelmesini bekle demişler eğer gelmiyorsa artık sende gitme bu gerçekten böyle.Bana bundan çok daha masum olanını yapanları arayıp sormuyorum bunu yapsalar heleki bir de kız için bir daha hatır koysalar dahi aynı masaya bile oturmam hatta aynı kafede bile oturmam öyle diyim üstüne onlarla aynı oyunu dahi oynamam.İnstagramda falan ekliyse takipten çıkarır wpden doğrudan engel atarım.Gerçi ben sevgilisi ile sarmaş dolaş fotoğraf yada hikaye paylaşan herkesi direk çıkarıyorum listemden wpde de hikayesini sona alıyorum oda ayrı konu tabi ?

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Hoşgeldin gerçek dünyaya.. arkadaşlık yıllarca zor kurulan bir şey ama yıkılması 1 dk... neyse aldırma bosver takma kafaya.. . Aslında senin de kız arkadaşin olsa sende onlarla pek görüşemezsin...

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,696
Kız için seni satmışlar. Zaten kız için satılan insanlarla oyun oynamaya, buluşmaya değmez.

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Heyt heyt benim ilkokuldan kalma 2 tane arkadaşım vardı, hatta ortaokulun son gününde Google'ın arabası geçiyordu kesin Street view arabası poz verin demiştim şimdi bakınca orada yan yanayız ama son 2 yıldır ne selam var ne sabah var. Birisi hafta sonu takıldık sonra her haftasonu takılalım dedi aradım açmadı abisini aradım köyde dedi ama sabah gördüm ki instada hikaye atmış o akşam başkalarıyla gezmişler :) Diğeri de kafası estikçe arar oyuna girelim der ama her hafta sonu diğerleriyle takılır, dün olduğu gibi. Bak güzel kardeşim sana şöyle anlatayım zamanında bizim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi, bir b*k yiyeceksek beraber yerdik hatta diğeriyle yoğun bakımda bile yatmıştık, ne yaparsak yapalım ben yokum diyen olmazdı. Bazen herkes evinden et çalardı otostop çekerek uzaklara gidip kebap yellerdik, beraber saklanıp sigara içerdik, kavga olursa dayak yer miyim yemez miyim diye düşünmezdik atlardık kısacası yediğimiz ekmek aynıydı içtiğimiz su aynı bardaktandı. Peki şimdi ne oldu? Herkes işinin gücünün başına geçti boş vaktini başkalarıyla geçirmeye başladı, ben sadece onlarla takılıyordum şimdi hiç kimseyle takılmıyorum koyuyor mu koymuyor ayda yılda bir işleri düştükçe ararlar artık şöyle böyle derler yine kaybolurlar, benim umurumda değil sana anlatmak istediğim şey de bu senin de umurunda olmasın. Doğduğunda onlar yanında yoktu öldüğünde de olmayacaklar, herkes kendi hayatını yaşıyor başkalarına bağımlı olmak zorunda değilsin. Yarın bir gün ararlar trip atma git takıl gez toz evine geç hayatına devam et, sen arama onlar gelip seni bulur zaten. Ne bileyim kendini geliştir bir şeylerle uğraş git oyuna gir solo takıl veya Udemy'den veya Youtube'dan kurs al kod yaz kafa dinle blog aç yazı yaz kendi kafana takıl. Artık ortamımı kendim yapıyorum kendi ortamımda takılıyorum sen de öyle yap en azından ailenden ötesinin yalan olduğunu iyice öğrenirsin.