Valla hocam ben cici bebe+ Ülker bebe bisküvisi ni karıştırıyorum çünkü 2 sinde de bazı vitaminler daha fazla ikisini karıştırınca denge oluyor ben 1 adım yiyorum aklıma geldikçe çayla filan yiyorum ama süt kullanmadım 57 filan dim 61 im şuan ama hiçbir öğünü pes geçmiyorum her öğünü yiyip bu bisküvisi leri yiyorum
Daha hızlı kilo alma yöntemi bilem varsa beklerim
O o o ben 1 market arabası doldurup yedim banamisin demedi bünye cici bebe daha iyi+ vitaminliHocam ben hızlıdan kastım sağlıklı bir biçimde kilo almadan bahsediyorum yoksa hızlı kilo almak istiyorsanız alın cebinize 30 tl yi gidin bime abur cubur doldurun 1 ayda 5 kilo bile alırsınız
Hocam ben hızlıdan kastım sağlıklı bir biçimde kilo almadan bahsediyorum yoksa hızlı kilo almak istiyorsanız alın cebinize 30 tl yi gidin bime abur cubur doldurun 1 ayda 5 kilo bile alırsınız
Protein tozu iyi birşey değil dozu dozu açılınca sonu ölüme kadar gider. Bilginiz var ama buradaki çoğu kişinin haberi olmayabilir.Sağlık? Cici bebenin hiçbir farkı olmayacak o abur cuburlara göre. Spor salonuna yazılıp protein tozu takviyesi alıp bol bol yemek yiyin, farkı anlarsınız. Hem kilo alıp hem kas kütlesi yaparsınız. Bu abur cubur yemekten, cici bebe yemekten daha faydalı.
Protein tozu iyi birşey değil dozu dozu açılınca sonu ölüme kadar gider. Bilginiz var ama buradaki çoğu kişinin haberi olmayabilir.
Okulda bir arkadaşım kullanıyor karaciğerinde yağlanma yaptı. Kullananların çoğunda ileriki zamanlarda kullanmaya uzun süre devam ettikleri zaman ciğerde yağlanma v.s. gibi sorunlar yarattığını söylediler.Yo gayet de iyi bir şey. Besinlerden alamadığımız proteini alırız ve kaslarımıza sentez hızını artırmada bir nebze yardımcı olur. Arkadaş spor salonuna gidip günde yarım saatlik çalışma+protein tozu+normal beslenme ile kas olarak kilo alabilir, böylece kaslı olur ve kilo almış olur. Kaç defa toz kullandınız da faydalı değil diyorsunuz? Bir yan etkisini mi gördünüz? Her gün kapsül atanların karaciğerinde zorlanma oluyor ve riskli bu doğru, fakat düzenli aralıklarla alındığında hiçbir sorun çıkarmayacaktır. Whey ürünleri öneririm.
Detaylı okursan uzun kullanımı yazıyor orada. Okumasını bilene.Protein tozunun fazlası karaciğerde yağlanma yapar. Toz alınırken yağlı yiyeceklerden kaçınılmalı ve düzenli bir şekilde dozunda alınmalı. Buraya gelip karaciğerde yağlanma yapar demek de ayrı bi zekilik.
Detaylı okursan uzun kullanımı yazıyor orada. Okumasını bilene.
Dün, 18:2442 yaşındaki spor hocam 11 yıldır kullanıyor, kullandığını söylüyor. 42 cm kolu var, vücudu o biçim. Karaciğer ultrasonu sonucunda tertemiz çıktı nedense. Fakat çocukluk arkadaşım 3 yılda karaciğerinden sıkıntı yaşadı yaşadı, bırakması gerekti. Neden? Her çalıştığı gün 1 tane atıyordu kapsül. Serkan hocam Ayda 2 defa kullanıyor ve ekmek, tatlı yiyecekler ve fazla yağlı tüketmiyor, gayet fit. Çünkü karaciğeri zorlayacak bir şey yok! Anladınız? Ben size burada sabırla açıklama yapıyorum, siz illaki haklı çıkarım ben diyorsanız ben güvercinle satranç oynamak istemiyorum. Siz kullanmayın arkadaşlar, aman yağlanma falan yapar.
Öyle değil hocam alamıyorum ben dünyaları yesem yok fayda etmiyor. Gerçi doktor miden yüzünden kilo alamazsın diyor bana ama ben yine de almaya çalışıyorumBen zayıflamaya çalışıyorum bunlar kilo almaya çalışıyor[emoji1][emoji1] yahu kilo almaktan kolay ne var vermek asıl mesele.
Bu arada boy 177 kilo 78 olmak istediğim kilo 70..
Aslında kolay bir şey ama aç kalmaya dayanamıyorum ve sevdiğim gıdaları tüketmekten vazgeçemiyorum
Öyle değil hocam alamıyorum ben dünyaları yesem yok fayda etmiyor. Gerçi doktor miden yüzünden kilo alamazsın diyor bana ama ben yine de almaya çalışıyorum
katılıyorum bence de öyleHocam ne diyim yerinde olmak isterdim yiyip kilo almamak en güzel mükafat bence[emoji23]
ne kadar yememiz lazım günlük belli bir boyutu varmıBenim amca oğlu var o uyguladı bu uygulamayı ve kilo almayı başardı.Normal bir şekilde devam etti yemesine sadece üstüne bunu uyguladı ve bir arkadaş daha var oda uyguladı 1 ayda 2 kilo almayı başarmış.Ayrıca şunu belirtmek de fayda var amca oglunda hafif göbek yaptığı halde arkadaş da yapmadı çünkü spor yapıyordu(sadece şınav mekik) bu kadar.