CIA veritabanından numaranızı silme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rohirrim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
CIA (Caller Identification APP) uygulaması, iOS ve Android tabanlı cihazlar için hazırlanmış olan bir "bilinmeyen numaralar" uygulaması. Uygulama ile sizi arayan, tanımadığınız numaraları yazarak hangi kişi yada kuruma ait olduğunu sorgulayabiliyorsunuz. Ancak son zamanlarda çeşitli web siteleri de CIA uygulamasının database'ine bağlanarak sorgu yapılmasına izin veriyor. Bu durum insanlarda "benim telefon numaram da internet ortamında dolaşıyor mu? soru işaretlerine neden oluyor. Peki bunu nasıl öğrenebilirsiniz. Öncelikle BURAYA tıklıyoruz. Açılan sayfada "Number Search" alanına telefon numaramızı şu şekilde sorgulatıyoruz: +90533xxxxxxx Eğer numaranız CIA databasinde kayıtlı ise telefon numaranın kayıtlı olduğu ülke ile birlikte belirtiliyor. Numaranız kayıtlı ise veritabanından bunu nasıl sileceksiniz peki? Bunun için de BURAYA tıklıyoruz. Açılan sayfada Türkiye'yi seçip başında +90 kodu ve aralarında boşluk olamadan numaramazı yazıp ardından "Numaramı sil" butununa basıyoruz. Bu kadar...

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Teşekkürler, CIA uygulamasından silelim diye başka yere kaptırmayalım numarayı :) Bir deneyelim bakalım.

Not: Link bulamadım

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Teşekkürler, CIA uygulamasından silelim diye başka yere kaptırmayalım numarayı :) Bir deneyelim bakalım.

Not: Link bulamadım

mrb... başka bir yerden aldım... Kaynak kısmına linki koydum...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Numaranız tabiri caizse ors.. olmuş zaten, reklam mesajı atmayan firma kalmadı. Banane kredi kartından banane hondadan kiadan, banane koç patentten parodan toyotadan cimteknodan sgmfinanstan....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim numaramda kayıtlarda varmıymış, bi bakabilirmisiniz ?

(Türk vatandaşı cahildir, ama salak değildir)

FullScreen

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ya lanet olsun böyle sisteme hakkatten numaralar ne olduğu belirsiz .. hattı kapatıcam anasını satayım bu da bize ders olsun

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Lanet olası federaller :D Bugün kişilik yoksunu bir firma bana cuma saatinde cinsel bilmem ne de fırsat diye bir mesaj attı bu mesajda cia yin işi olmasın sakın :D

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Saçma kafadan numara salladım numara silindi dedi :D Numara +90 123 122 22 11 böyle bir numara bile yok ülkemizde :mrgreen:

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ya öyle olsa bile bence siliniyordur boşuna koymamışlardır kendi sitelerine :)
Bakcaz artık gelen smslere göre silinmiş mi silinmemiş mi :D

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Lanet olası federaller :D Bugün kişilik yoksunu bir firma bana cuma saatinde cinsel bilmem ne de fırsat diye bir mesaj attı bu mesajda cia yin işi olmasın sakın :D
Öncelikle CIA federal değil ve bu CIA o CIA değil Caller Identification App bu Central Intelligence Agency değil

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Android ve IOS uygulaması da varmış.

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hemen dalmayın silinsin diye yazdıgınız numara sisteme kaydoluyor :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Ne alakası var yav oraya "delist" diye yazmışlar . Kayıtlı numarayı birdaha nasıl kaydedecek ki hem ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir elimde CIA programı açık kontrol ettim, isimler takır takır çıkarken silindikten sonra çıkmaz oldu. Gönlüzünü ferah tutun.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
bu arada Turkcell kullananlar REHBER IPTAL yazıp 2222'ye gönderirse 118'lerin listesinden de siliniyor

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
[video=youtube;Jshx5S3WdQQ]http://www.youtube.com/watch?v=Jshx5S3WdQQ[/video]

SİAYEY peşimde :laugh: excalibur17 seni arıyomuş :lol: Pentagonda numaralarımız elden ele dolaşıyo :laugh: Onu bunu bırakın arkadaş yukarda çok güzel tanım yapmış, numaralarımız bilmem ne oldu diye. Yerden göğe kadar haklı. Badanacı da bile numaramız var mesaj gelio :lol:

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
[video=youtube;Jshx5S3WdQQ]http://www.youtube.com/watch?v=Jshx5S3WdQQ[/video]

SİAYEY peşimde :laugh: excalibur17 seni arıyomuş :lol: Pentagonda numaralarımız elden ele dolaşıyo :laugh: Onu bunu bırakın arkadaş yukarda çok güzel tanım yapmış, numaralarımız bilmem ne oldu diye. Yerden göğe kadar haklı. Badanacı da bile numaramız var mesaj gelio :lol:

bu CIA o CIA değil Caller Identification App bu Central Intelligence Agency değil

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
bu CIA o CIA değil Caller Identification App bu Central Intelligence Agency değil

cia yi görünce direk yapıştırasım geldi hocam :laugh: ayrıca yukarıda verdiğiniz turkcell rehber ıptal bilgisi içinde teşekkür ederim. bu gereksiz mesajlardan kurtuluruz değil mi ?

C10H15N

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
numaramı her yere veriyorum tek bir reklam mesajı yok kimse iplemiyor beni
destere.gif

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
cia yi görünce direk yapıştırasım geldi hocam :laugh: ayrıca yukarıda verdiğiniz turkcell rehber ıptal bilgisi içinde teşekkür ederim. bu gereksiz mesajlardan kurtuluruz değil mi ?
Numaranı siliyor 118'li numaralardan kurtulursun herhalde başka yerden bulmuyorlarsa

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Nereden biliyorsun kaydolduğunu?

10 yılllık ınternet tercubesı bunlar keklik avlamadır numaranızı yazın sılın der amac sıkayet olursa bız sıldık demek oraya yaz numaranı sonra programda arat bakalım sılınmısmı :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba Arkadaşlar bugunlerde cia web sitesindeki numara silme sayfası çalışmıyor sanırım, numaramı yazıyorum sil dediğimde tekrar aynı sayfa çıkıyor bir türlü silemedim yardımcı olursanız sevinirim.