yaşli çocuk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11
Chrome'mu daha hızlıdır yoksa Chromium mu?
Facebookta kilitlenme olayı Google Chromedada var. Stabil ve beta sürümlerinde yok ama dev ve canary build sürümlerinde facebookta nedense kilitlenip kalıyor.. Bunun mantıklı bi açıklmasınıda bulamadım aslında bu durumu Google çözmesi lazım..
Hangi kanaldan güncelleme alıyorsunuz?.. Yanii canary, dev, beta, stable hangisi??..Google Chrome kullanıcısıyım ne facebook ne twitter yada herhangi bir sitede herhangi bir problem yaşamıyorum
böyle yorumlara da hastayım. sen sorun yaşamamışın başkası yaşayınca hemen bir savunmalar filanGoogle Chrome kullanıcısıyım ne facebook ne twitter yada herhangi bir sitede herhangi bir problem yaşamıyorum
İkiside aynı şirketin.Chromium,Chrome'de yapılacak olanların denendiği tarayıcıdır bi nevi deneme tahtası.
Anladım ama Chromium hakkında internette daha hızlı olduğu hakkında yorumlar var. Birde hangi tarayıcının PC'mizde daha hızlı çalıştığını nasıl test edebiliriz ?
Google Chrome, Chromium altyapısını kullanarak hazırlanan bir tarayıcı. Tıpkı Yandex.İnternet gibi.Chromium 21
Google Chrome ile aynı altyapıyı kullanan Chromium, açık kaynak bir internet tarayıcısı.
DOWNLOAD