MyNameİsJOHNNY
Doçent
Nedersiniz arkadaşlar yakışmı mı?
Gayet güzel duruyor. Bir gün bende deneyimlemek istiyorum.
Güzel yorumun için çok teşekkür ederimGayet güzel duruyor. Bir gün bende deneyimlemek istiyorum.
Bence gayet güzel durmuş ?
Güzel yorumun için çok teşekkür ederimBence gayet güzel durmuş ?
Chromium OS mi?
Rica ederimGüzel yorumun için çok teşekkür ederim
Rica ederim. Şu an baya heveslendim. Benim de kurasım var.Güzel yorumun için çok teşekkür ederim
CloudReadyChromium OS mi?
Şu an pek bi sorun yok ama yorumunuz için teşekkür ederimPek stabil çalışmadığını söyleyebilirim, bir ara bende denemiştim.
Hayır aksine baya stabil bence hiçbir kusur göremedimRam`ı tokat manyağı yapıyor mu browser gibi? ?
Tamamdır, bildiğim sistemdir kendisi. Çok güzel bir sistemdir ayrıca. Güle güle kullanınCloudReady
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an pek bi sorun yok ama yorumunuz için teşekkür ederim
Katılıyorum ama eski pcler için ideal bir sistemdirPek stabil çalışmadığını söyleyebilirim, bir ara bende denemiştim.
Çok teşekkür ederimTamamdır, bildiğim sistemdir kendisi. Çok güzel bir sistemdir ayrıca. Güle güle kullanın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Katılıyorum ama eski pcler için ideal bir sistemdir
Güzel yorumun için çok teşekkür ederimBencede çok güzel duruyor.
Güzel yorumun için çok teşekkür ederimLinuxtan bile güzel duruyor bence yakışmış.
Sanal makinede deneyebilirsin aslında.Gayet güzel duruyor. Bir gün bende deneyimlemek istiyorum.
Linux tabanlı değil mi zaten? Linux'tan daha iyi demek doğru değil Linux bir çekirdek sonuçta şu dağıtımdan daha güzel duruyor demeniz gerekiyor. PopOS gibi dağıtımlar daha güzel duruyor bence.Linuxtan bile güzel duruyor bence yakışmış.
Ben öyle değil tema olarak demiştim siz yanlış anladınız biraz. (yoksa evet oda linux tabanlı)Linux tabanlı değil mi zaten? Linux'tan daha iyi demek doğru değil Linux bir çekirdek sonuçta şu dağıtımdan daha güzel duruyor demeniz gerekiyor. PopOS gibi dağıtımlar daha güzel duruyor bence.
Neverware burda varISO'sunu nerede bulabiliriz?
[Rehber] Chromium OS yükleme Burada detaylı bir şekilde anlattımISO'sunu nerede bulabiliriz?
Tema olarak demenizden bahsediyorum işte. Linux tabanlı bir sürü farklı temaya sahip tema var. Aynı tema Linux tabanlı bir dağıtım üzerinde de yapılabilir muhtemelen. Linux'tan iyi demeniz biraz yanlış olmuş onu demeye çalıştımBen öyle değil tema olarak demiştim siz yanlış anladınız biraz. (yoksa evet oda linux tabanlı)