Chrome'den Site şifresi öğrenme ?

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Google chrome'den bir siteye giriş yapılmış durumda çerezlerlerden şifreyi nasıl öğrenebilirim şifre kayıtda yok sadece hesap açık çıkış yapar isem tekrar giriş yapamam ayrıca email adresi için eski şifreyi istiyor maalesef bilmiyorum şifreyi nasıl öğrenebilirim ? teşekkürler.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Google chrome'den bir siteye giriş yapılmış durumda çerezlerlerden şifreyi nasıl öğrenebilirim şifre kayıtda yok sadece hesap açık çıkış yapar isem tekrar giriş yapamam ayrıca email adresi için eski şifreyi istiyor maalesef bilmiyorum şifreyi nasıl öğrenebilirim ? teşekkürler.

nirsoft firmasının çok güzel bir uygulaması var :) Chrome daki kayıtlı bütün şifreleri gösteriyor :)
http://www.nirsoft.net/utils/chromepass.html

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Chrome şifreyi kaydetmemişse göremiyorsun. Çerezlere atmıyor çünkü. Şifre ile siteye girildiğinde küçük bir buton çıkıyor kaydet diye. Onu seçmemişseniz göremezsiniz. Seçmişseniz de '' Ayarlar > Gelişmiş ayarlar > Kaydedilen şifreleri yönetin '' şeklkinde saklıyor:

mardecity

Asistan
Reaksiyon puanı
0
chrome'da ayarlar-->şifreler ve formlar-->kaydedilen şifreleri yönetin görmek istediğin sitenin üzerine tıkla göster de şifre görünür.

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Chrome şifreyi kaydetmemişse göremiyorsun. Çerezlere atmıyor çünkü. Şifre ile siteye girildiğinde küçük bir buton çıkıyor kaydet diye. Onu seçmemişseniz göremezsiniz. Seçmişseniz de '' Ayarlar > Gelişmiş ayarlar > Kaydedilen şifreleri yönetin '' şeklkinde saklıyor:

Bunu başka şekilde öğrenme şansım yokmu ?

Şifre kayıtlı değilmiş.

evet kayıtlı değil kayıtlı olsaydı sıkıntı olmazdı ama :/

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bunu başka şekilde öğrenme şansım yokmu ?

evet kayıtlı değil kayıtlı olsaydı sıkıntı olmazdı ama :/

Böyle bi şey var ama hiç kullanmadım işe yarar mı bilmiyorum.

ChromePass Google Chrome tarayıcısı içinde gezilen tüm internet sitelerini ve bu siteler içinde kullanılan bilgileri görüntülemenizi sağlayan küçük bir şifre kurtarma yazılımıdır. Özellikle şifrelerini unutan bilgisayar kullanıcıları için girilen şifreleri kaydetme özelliği mevcuttur.

ChromePass şifreleri görüntülemesinin yanında bilgisayarda bulunan diğer oturumların şifrelerini site adı, kullanıcı adı, şifre ve tarih gibi ayrıntılı bir şeklinde görüntülemekte, HTML ve XML formatında kaydetmektedir.

http://www.tamindir.com/chromepass/

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
chrome dmişken bende arada kaçak bir soru sorayım. mesela cevap yazarken smileylere tıklayınca donuyor. sayfayı kapatmak zorunda kalıyorum. napabilirim?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Kaydedilmemiş şifreyi tarayıcıda arama giriş yaptığın siteye sor..