Chrome'de ki seçim sayfasının gelmemesi

PowerKing

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Resimlerde belirttiğim gibi bir dosya seçmek istediğim zaman eklenti butonuna tıkladığımda chrome donuyor. Görev yöneticisinden kapatmak durumunda kalıyorum.
Chromeyi full kaldırıp tekrar kurduğumda bu sorun düzelmişti, tekrar başladı. Herhangi bir eklenti kullandığım yok. Eset kullanıyorum. Başka bir şey yok.
Bu konuya bilginizi vermenizi rica ederim.

1.jpg

2.jpg

Bu konuyu yazdıktan sonra "dosya ekle" butonuna tıkladığımda chrome dondu.

3.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Firefox yükledim. Bayağı hızlı, güzel, kaliteli olmuş Firefox. Chromeyi kaldırdım.

Son düzenleme:

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Resimlerde belirttiğim gibi bir dosya seçmek istediğim zaman eklenti butonuna tıkladığımda chrome donuyor. Görev yöneticisinden kapatmak durumunda kalıyorum.
Chromeyi full kaldırıp tekrar kurduğumda bu sorun düzelmişti, tekrar başladı. Herhangi bir eklenti kullandığım yok. Eset kullanıyorum. Başka bir şey yok.
Bu konuya bilginizi vermenizi rica ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 88474

Ekli dosyayı görüntüle 88475

Bu konuyu yazdıktan sonra "dosya ekle" butonuna tıkladığımda chrome dondu.

Ekli dosyayı görüntüle 88476
Mesaj otomatik birleştirildi:

Firefox yükledim. Bayağı hızlı, güzel, kaliteli olmuş Firefox. Chromeyi kaldırdım.

Edge tarayıcısını kullanın hocam o daha stabil ve hızlı.

PowerKing

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Edge tarayıcısını kullanın hocam o daha stabil ve hızlı.
Microsofttan böyle bir tarayıcı beklemiyordum. Kurdum ve gayet iyi. Abartı vs. yok. Yalnız kurulum sonrası dosya boyutu 499,19 mb. Firefox ise 179,07 mb.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Microsofttan böyle bir tarayıcı beklemiyordum. Kurdum ve gayet iyi. Abartı vs. yok. Yalnız kurulum sonrası dosya boyutu 499,19 mb. Firefox ise 179,07 mb.

Firefox hala gözümde beta tarayıcı. Çoğu eklenti çalışmıyor özellik çalışmıyor.

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Firefox Quantum hiç denediniz mi? Benim Chrome'dan sonra en sevdiğim tarayıcıdır.
(Firefox Browser olarak ismi değişti, herhalde BETA aşaması bittiğinden sitelerinde sadece o var artık)

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Firefox Quantum hiç denediniz mi? Benim Chrome'dan sonra en sevdiğim tarayıcıdır.
(Firefox Browser olarak ismi değişti, herhalde BETA aşaması bittiğinden sitelerinde sadece o var artık)

Firefox zaten quantum olarak paylaşılıyor her yerde sitesinde bile aynı yani firefox ve quantum iki farklı sürüm değil. Ayrıca arkadaş konuda kullandığını belirtmiş. Okuyun azıcık yorumları.

PowerKing

Asistan
Reaksiyon puanı
76
@KimBuGamzeli Edge tarayıcısını dediğin günden beri kullaıyorum. Diğerlerini hep kaldırdım, edgeyi varsayılan yaptım. Chrome ve firefoxdan daha kullanışlı. Teşekkür ederim.

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Firefox zaten quantum olarak paylaşılıyor her yerde sitesinde bile aynı yani firefox ve quantum iki farklı sürüm değil. Ayrıca arkadaş konuda kullandığını belirtmiş. Okuyun azıcık yorumları.
Özür dilerim ama Quantum ve Firefox eskiden ayrı yüklenşyordu. Hatta Quantum-Quantum Beta-Quantum Dev olarak üçe ayrılıyordu. Ben okuyorum zaten. Daha önceden Firefox ve Quantum ayrı şekilde indiriliyordu. Şimdi ise Firefox'un yerine geçti.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Özür dilerim ama Quantum ve Firefox eskiden ayrı yüklenşyordu. Hatta Quantum-Quantum Beta-Quantum Dev olarak üçe ayrılıyordu. Ben okuyorum zaten. Daha önceden Firefox ve Quantum ayrı şekilde indiriliyordu. Şimdi ise Firefox'un yerine geçti.

Tamam.