Qaxy
Öğrenci
aynen dostumbu şekilde mi kalıyor hep?
Başka tarayıcılarda denedinmi yada tarayıcıyı silip yükledinmi?aynen dostum
diğer tarayıcılarda sıkıntısız açılıyor sadece chromeda sıkıntı var oda bugün başladı tekrar silip yükledim ama değişen birşey olmadı :/Başka tarayıcılarda denedinmi yada tarayıcıyı silip yükledinmi?
Garipmiş Ben yandex kullandığım için sıkıntı yaşamıyorum chrome kullanmak şartmı ? pekidiğer tarayıcılarda sıkıntısız açılıyor sadece chromeda sıkıntı var oda bugün başladı tekrar silip yükledim ama değişen birşey olmadı :/
ya şart değil tabi alışkanlıklar ama çözümü olsa daha güzel olurGaripmiş Ben yandex kullandığım için sıkıntı yaşamıyorum chrome kullanmak şartmı ? peki
Sistem geri yükleme yaptın mı ? sorun geçer mi bilmiyorum pekya şart değil tabi alışkanlıklar ama çözümü olsa daha güzel olur![]()
denemek lazım ama önce biraz bekleyelim belki forumdan bilgili birisi yardımcı olurSistem geri yükleme yaptın mı ? sorun geçer mi bilmiyorum pek
bekle evet birazdenemek lazım ama önce biraz bekleyelim belki forumdan bilgili birisi yardımcı olur
yok dostum ya engellesem zaten sitenin tamamı çıkmaz diye düşünüyorumyanlışlıkla siteyi engellemiş olabilir misin? engellenen listesini bir kontrol etsene
sorunu çözdün mü?yok dostum ya engellesem zaten sitenin tamamı çıkmaz diye düşünüyorum
yok dostum daha çözemedimsorunu çözdün mü?
hemen deniyorum dostum.Chrome sıfırlamayı deneyebilirsin.Mail hesabını girince bütün yer imleri vs. diğer şeyler anında aktarılıyor zaten.
sağol dostum sorun çözüldü.Chrome sıfırlamayı deneyebilirsin.Mail hesabını girince bütün yer imleri vs. diğer şeyler anında aktarılıyor zaten.
Nasıl Sıfırlanıyor Yardımcı Olurmusunuz?Chrome sıfırlamayı deneyebilirsin.Mail hesabını girince bütün yer imleri vs. diğer şeyler anında aktarılıyor zaten.
Ayarlardan gelişmiş kısmına tıklayıp en aşağıda sıfırla bölümü var.Nasıl Sıfırlanıyor Yardımcı Olurmusunuz?
Çok sağol YOUTUBE senin sayende düzeldiChrome sıfırlamayı deneyebilirsin.Mail hesabını girince bütün yer imleri vs. diğer şeyler anında aktarılıyor zaten.
Merhaba bende su anda aynı sorunu yasıyorum chrome silip indirdim tekrar fakat benim sorunum çözülmedi. Yandexte yükledim yine de açılmıyoryok dostum daha çözemedim
hemen deniyorum dostum.
---- Mesajlar birleştirildi ----
sağol dostum sorun çözüldü.
Site verilerini ve çerezlerini temizlemeniz gerekiyor.Merhaba bende su anda aynı sorunu yasıyorum chrome silip indirdim tekrar fakat benim sorunum çözülmedi. Yandexte yükledim yine de açılmıyor