- Reaksiyon puanı
- 628
Bu içerik ilk olarak Chrome’da gizli sekme kullananlara kötü haber! adresinde yayınlandı Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net.
Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
tabiki şaşırmadık bu devirde babana bile güvenmeyeceksin derlerGoogle sonuçta şaşırdık mı?
Lütfen o konuya hiç girmeyelimtabiki şaşırmadık bu devirde babana bile güvenmeyeceksin derler
tamam ?Lütfen o konuya hiç girmeyelim
Hocam bence Opera, Google, Mozille izliyor. Yeni bir tarayıcı bulmak lazım.Mozilla izliyor mu acaba? Fakat sanmıyorum. Google Chrome zaten bilgisayarı açar açmaz ve Google Chrome sizi zaten izlemeye başlıyor. Şaşırmadım aslında.
Floorp izliyor mu? Verilerimin Japonyaya gitmesine sorun etmem(!)Hocam bence Opera, Google, Mozilla izliyor. Yeni bir tarayıcı bulmak lazım.
Bence floorp izlemiyor. Çünkü kaynak kodlarını paylaşmış.Floorp izliyor mu? Verilerimin Japonyaya gitmesine sorun etmem(!)
Mozilla'da açık kaynak kodlu.Bence floorp izlemiyor. Çünkü kaynak kodlarını paylaşmış.
Bilmiyorum ancak mozillaya güvenesim gelmiyor. En iyisi tor browser kullanmak.Mozilla'da açık kaynak kodlu.
TOR hangi taban?Bilmiyorum ancak mozillaya güvenesim gelmiyor. En iyisi tor browser kullanmak.
Mozilla Firefox tabanlı, açık kaynaklı bir proje. Mozilla tabanlı ancak çok fazla güvenlik önlemi var.TOR hangi taban?
Anladım.Mozilla Firefox tabanlı, açık kaynaklı bir proje. Mozilla tabanlı ancak çok fazla güvenlik önlemi var.