Chrome yeni sekmede go.speed searc geliyor

kberkay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben internetten hızlı video izlemek için program indirdim lanet olsun keşke indirmeseydim. Bir şey çıkıyordu ana sayfa olarak Go.speed search mı ne. Kaldıramadım arama motorlarını yönetten kaldırdım olamdı. Program ekle kaldırda yok çok sinir oldum. Google Chrome açınca 2 sekme açılıyor. Biri Google bu bahsettiğim lanet şey. Lütfen yardımcı olun sinirlerim çok bozuldu.:cursing:

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
tüm herşeyiyle kaldırıp tekrar kur benim ff ede chrome de bulaşmıştı sildim tekrar kurudmn düzeldi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
biri sölesin chrome açınca facebook ve googe açılıyor bunu yok etmek istiyorm lütfen yardımcı olun sinir oldm:cursing:

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Merhaba ben internetten hızlı video izlemek için program indirdim lanet olsun keşke indirmeseydim. Bir şey çıkıyordu ana sayfa olarak Go.speed search mı ne. Kaldıramadım arama motorlarını yönetten kaldırdım olamdı. Program ekle kaldırda yok çok sinir oldum. Google Chrome açınca 2 sekme açılıyor. Biri Google bu bahsettiğim lanet şey. Lütfen yardımcı olun sinirlerim çok bozuldu.:cursing:

http://general-changelog-team.fr/fr/...e/2-adwcleaner
bu sitede sağda indirme linkine tıklayıp programı indiriyorsun.Yönetici olarak çalıştırıyorsun.
İlk başta ara kısmı var ona tıklayıp aratıyorsun bulursa not defteri açılıp içinde yazıyor not defterini kapatıp 2. seçenek sil'e tıklıyorsun bütün programların kapalı olması gerekiyor diye soruyor tamam diyorsun kendisi siliyor sonra yeniden başlatma için izin istiyor yeniden başlat diyorsun tamam diyorsun bilgisayar yeniden başlatıldığında bilgisayarın temizleniyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
google chromede arama çubuğuna
chrome://extensions
yaz ekletniyi kaldır