Chrome'da Bir Gariplik Var!

atospatos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Uzun zamandır Google Chrome kullanıyorum....Hızından ve sade basitliğinden dolayı eskiden Mozilla Kullanıyordum Sonra Opera sonra Chrome Ve şimdi Mozilla Kullanıyorum tekrar çünkü Chrome'da Beni Rahatsız eden şeyler var...
Mesela> Chrome'u açıyorum ve hemen birkaç eklenti Yükleniyor Bunlar> Mario Forever Toolbar,AVG Security Search vb. ben bunlarla çok uğraştım eklentileri kaldırıyorum bilgisayarı kapatıp açınca bakıyorum chrome'a yine geliyorlar ne yapmam lazım bir çözüm yolu??? Yani Sayfayı bayaaa yiyiyor ve nette dolaşmamı yavaşlatıyor. Sürekli Chrome Ayarlarından kaldırdım sonra Program Ekle Veya Kaldrı'dan da kaldırdım ama yine geliyorlar:mad::cursing::cursing: bi yardımcı olun lütfeeeenn!! :w00t:

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Sisteminde AVG yüklüyse onu AVG üzerinden etkisizleştirmelisin.. Diğer toolbarda oyun sitesinden bulaşan bişey gibi geldi bana o araç çubuğu İE tarayıcısındada var mı??.. Veya bilgisayar başlangıç programları arasında var mı??..

Birde virüs taraması ve anti malware taraması yap Malwarebytes anti malware programıyla tara..

atospatos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür Ederim kardeşim öncelikle cevap yazdığın için ama mario toolbar hariç avg ie de de var ama dediklerinizi yapıcam teşekkürler hocam :D

poyrazl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Uzun zamandır Google Chrome kullanıyorum....Hızından ve sade basitliğinden dolayı eskiden Mozilla Kullanıyordum Sonra Opera sonra Chrome Ve şimdi Mozilla Kullanıyorum tekrar çünkü Chrome'da Beni Rahatsız eden şeyler var...
Mesela> Chrome'u açıyorum ve hemen birkaç eklenti Yükleniyor Bunlar> Mario Forever Toolbar,AVG Security Search vb. ben bunlarla çok uğraştım eklentileri kaldırıyorum bilgisayarı kapatıp açınca bakıyorum chrome'a yine geliyorlar ne yapmam lazım bir çözüm yolu??? Yani Sayfayı bayaaa yiyiyor ve nette dolaşmamı yavaşlatıyor. Sürekli Chrome Ayarlarından kaldırdım sonra Program Ekle Veya Kaldrı'dan da kaldırdım ama yine geliyorlar:mad::cursing::cursing: bi yardımcı olun lütfeeeenn!! :w00t:
AVG remover ile avg yi tamamen kaldırabilirsin.

atospatos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş AVG ile bir sorunum kalmadı ama Mario Toolbar Çok sinirimi bozdu avg beni etkilemiyor ama mario en üstte çıkıyor internetimi yavaşlatıyor ve sayfayı yiyior yani kaplıyor kaldır kaldır bıktım bu arada sağol önerin için

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sistemde kullandığın programların eklentileridir ayrıca örnek veriyorum Winamp programını yüklersin yüklerken sana AVG Toolbar'ı kurıyımmı diye sorar seninde dalgınlıgına gelıp evet dersen yükler.Yani sorun Chrome'da değil gibi.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Program kurarken dikkatli olmak lazım. Programlar kurulurken yanında reklam amaçlı eklenti kurmak isteyebiliyor. Bu eklentiler genelde hiçbir işe yaramayan ve bilgisayarı yavaşlatan eklentiler oluyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mario toolbar denen meret benim bilgisayarada bulaştı. nasıl kaldıracağımı bilmiyorum. bütün programları kaldırdım ve tekrar yükledim, hemen geri geliyor. anlıyacağınız sıkıntılıyım.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
mario toolbar denen meret benim bilgisayarada bulaştı. nasıl kaldıracağımı bilmiyorum. bütün programları kaldırdım ve tekrar yükledim, hemen geri geliyor. anlıyacağınız sıkıntılıyım.

Chrome uzantılar (eklentiler) 'e girip orada bu toolbarı devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz.

Karlo

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
program ekle kaldırda bu toolbarları tamamen pcden kaldırabilirsiniz,google uzantılar(eklenti)dan olmuyorsa tabi.

SametOzkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayarlar > Seçenekler>Uzantılar Ordan Gereksiz uzantıları kaldır derim .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ustat benim pc dede mario toolbar var program ekle kadırdan kaldırdım ama yine geldi bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :cursing:

SametOzkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
deepfreeze gibi programlarlar kullanıyormusunuz ?