Chrome Yeni Sekme ve Yeni gizli sekme

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar ben chrome'yi görev çubuğuna sabitlenmiştim 1 yıldır bu şekilde kullanıyordum.Görev çubuğundan chrome simgesine sağ tıklıyordum ; Yeni Pencere ve Yeni Gizli Pencere seçenekleri çıkıyordu.Geçen yine chromeyi kaldırıp tekrar kurdum görev çubuğuna sabitledim ama sağ tıklayınca yeni pencere ve yeni gizli pencere seçenekleri çıkmıyor sadece chrome normal açılıyor.Bunu nasıl düzeltebilirim :blink:

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ben chrome'yi görev çubuğuna sabitlenmiştim 1 yıldır bu şekilde kullanıyordum.Görev çubuğundan chrome simgesine sağ tıklıyordum ; Yeni Pencere ve Yeni Gizli Pencere seçenekleri çıkıyordu.Geçen yine chromeyi kaldırıp tekrar kurdum görev çubuğuna sabitledim ama sağ tıklayınca yeni pencere ve yeni gizli pencere seçenekleri çıkmıyor sadece chrome normal açılıyor.Bunu nasıl düzeltebilirim :blink:

aynı sorun bende de var yardım lütfen

dgnnes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
7880incid2529794.jpg
öncelikle chrome'daki sağ menüden \hakkında sekmesinden yukarıdaki ekranı gördüğünüzden emin olun. son ve güncel sürüm olmaması sorunu yaratabilir. çok spesifik bir sorun olmakla beraber genel çözüm önerileri önerebilirim. öncelikle chrome tamamen pc den kaldırmanız ve tüm user dosyalarını silmeniz ardından ccleaner ile taratıp temizliği sağlamalısınız. daha sonra kurulumu tekrar yapın. muhtemelen sorun düzelecektir.

sarı_kanarya

Asistan
Reaksiyon puanı
3
chrome'da sekme açarken bende yavaş ve hatalı açıyor sanki sürümdemi sorun bendemi yoksa

eromanyayy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun ben dede var lütfen bir bakar mısınız!!!!! çözüm denedim ama olmadı mesela 1. çözümüm kısayolu görev çubuğuna attım oradan tıklamak istedim gizli sekmeyeC:\Users\asus\AppData\Local\Google\Chrome\application\chrome.exe hatası verdi sonra ben de 2. çözümü yapmaya çalıştım o hata verdiği klasörü bulup içine buradan aldığım(C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application) dosyaları attım bu sefer gizli sekmenin yanına google logosu geldi ama maalesef dediki ''bir yönetici google chrome'u bu sisteme yükledi ve ürün tüm kullanıcılar için kullanılabilir durumda.Sistem düzeyindeki Google Chrome artık kullanıcı düzeyindeki yüklemenin yerini alacak'' yine yapamadım... Onun dışında sistem geri alıp tekrar denedim bu sefer de bilmemne please reinstall diyor, Programı tamamen sildim bir daha yükledim olmadı... sonra tekrar sildim Cclenear ile taradım olmadı.. Sonra tekrar sildim Combofix ile denedim olmadı. lütfen bir el atın..'!