Chrome ve Lanet olsaı delta home

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar nereden dadandı bilmiyorum ama Youtube den video izlerken tarayıcı birden kapattı sonra açtığımda delta home çıktı.Sonra bu saçma şeyi de kaldırdım ardından videoyu izlemeye devam ederken yine tarayıcı kapattı ve delta home çıktı.Bu olay 3-4 kez oldu.Önceden de tarayıcı kapatıyordu durup dururken ama delta home yüklemiyordu.Bunun çözümü var mı?:(

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
bir alıntı işe yaraya bilir.
bende de aynı sorun vardı, ayarlardan hepsini kaldırdıktan sonra chrome kısayoluna sağ tıkla özellikler de, hedef satırının sonundaki chrome.exe" den sonrasını sil, orayı değiştirmiş ondan böyle oluyor.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Firefox'da başıma belaydı ve firefox kısayoluna sağ tıkla özellikler de, hedef satırının sonundaki firrefox.exe'yi düzeltiyordum olmamıştı. En ince ayrıntısına kadar silip bilgisayarı yeniden başlattım yeniden kurdum düzeldi. Hiç bir sorun çözüm üretemiyorsa sana benim dediğimi yap.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
- Program ekle kaldırdan delta ile alakalı bir program varsa kaldırın.
- Tarayıcıya eklenti kurmuşsa onuda kaldırın.
- Hedef satırında .exe den sonrasını silin.
- Tarayıcıda açılış sayfası ve arama motorlarından kaldırın.
- Birde regedit te arama yapıp kalıntıları varsa silin.

düzelmesi gerekir.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
youtube için ubuntu kurun kurulum sırasında eklentileri ve güncellemeyi yapmasını seçersen herşey kurulu oluyor kurulum da disk seçiminde yanına kur otomatik ayarlar ile yaparsan windows'u uçurmazsın delta home da virüsler de fırt kalır ne kadar çok virüslü site varsa girsen de bişey olmaz pencere açmak dışında.