Chrome ve firefoxta yazılar gozukmuyor

incubus44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar,dün bir font paketi yükledim (daha önceden kullandığım bir paket).Ardından chrome da dolaşırken bazı yazıların veya simgelerin gözükmediğini fark ettim.Yüklediğim paketten dolayı mı ? diye düşündüm fakat diğer tarayıcılarla açtığım sitelerin çoğunu chrome da ve firefoxta açamıyorum.Dil ayarları falan hepsine baktım eskisi ile aynı duruyor.Yuklediğim fontu sildim ,chrome u ve firefox u kaldırdım revo ile tekrar kurdum ,geçmişi sildim fakat hiç biri etki etmedi.aşağıda resimleri ekledim.bu sorunun çözümünü bilen var mı?şimdiden yazan herkese teşekkürler.
27ME5.jpg

Isa6G.jpg

PdQxw.jpg
84247869.jpg

84247869.jpg
84247869.jpg

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kullandığın reklam engelleyicisi ile ilgili olabilir diyeceğim fakat yazıları neden bloke etsin =)
Yeniden kurmayı dene tarayıcıları.

incubus44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eski surumleri guncel surumleri portable olanları hepsini denedim firefox ve chrome çalışmıyor buraya da su an opera ile giriyorum dikkatimi ceken aslında forumları acmıyor genelde işin içinden çıkamadım yani nasıl bir sebepten dolayı olabilir bulamadım :S

SERİNKAN-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hotspot shield türü proxy programları kulanıyorsan bu tür sorunlar yaşanabilir

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Firefox>Seçenekler>İçerik>Yazı tipleri ve renkler kısmında Varsayılan yazı tipi ve boyutuyla ilgili ayarları gözden geçirin.

incubus44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
serinkan cok teşekkürler daha onceden kullanıyordum hotspot shield fakat niye boyle yaptı bu sefer anlamadım kaldırdıktan sonra sorun cozuldu cevap yazan herkese teşekkürler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
valla bendede bir dönem bu hata oluşmuştu nasıl çözmştüm hatırlamıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben çozdüm bios pilinin saat tarih ayarını yapın pc başlarken deleteye basın ordan yapın