Chrome üzerinden şifrelerin çalınması mümkün müdür?

fatihmoonkit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Selamlar, az önce arkadaşlarımla beraber ortak oynatıcı üzerinden film izleyebileceğim bir site ararken https://together.watchill.org/login şu siteye denk geldim. Oda kurmak için oda ismi, oda şifresi ve film linkini girip giriş yaptıktan sonra başka bir login ekranına attı ve sonrasında sanırım Chrome'dan şifrelerini aldı tarzı bir yazı çıktı. Endişelenip kapattım. Herhangi bir şey indirmeden sadece browser üzeinden bunun yaşanması mümkün müdür? Sitenin yönlendirdiği üye olma sayfasına şifre girmedim mail yazmadım login sayfasına yönlendirdiği anda çıktı.

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
chrome da şifrelerini saklıyormusun ? bence her ihtimale karşı şifrelerini güncelle

fatihmoonkit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
chrome da şifrelerini saklıyormusun ? bence her ihtimale karşı şifrelerini güncelle
Saklıyorum bu uyarından sonra gelişmiş korumayı açıp şifrelerimi kontrol ettiğimde "Güvenliği ihlal edilmiş şifre bulunmadı" yazısı çıkıyor. Ondan sonra have i been pwned sitesinden mailimi arattım "Good news ---- no pwnage found!" yazısı çıkıyor karşıma çıkan yazının reklam olma ihtimali nedir
Guvenmeyiniz tehlikeli olabilir.
üye olmadım zaten ama yine de böyle bir hata aldım

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Saklıyorum bu uyarından sonra gelişmiş korumayı açıp şifrelerimi kontrol ettiğimde "Güvenliği ihlal edilmiş şifre bulunmadı" yazısı çıkıyor. Ondan sonra have i been pwned sitesinden mailimi arattım "Good news ---- no pwnage found!" yazısı çıkıyor karşıma çıkan yazının reklam olma ihtimali nedir

üye olmadım zaten ama yine de böyle bir hata aldım
Ben de reklam olduğunu düşünüyorum link kısaltma felan vardıysa kesin reklamdır,için rahat etsin en azından şifreleri güncelleyebilirsin.

fatihmoonkit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ne olur ne olmaz diye değiştiriyorum gereksiz gerildim gece gece teşekkürler

Mert Şefik

Profesör
Reaksiyon puanı
3,580
Birşey olacağını düşünmüyorum ama isterseniz şifreleri değiştirin