Chrome Tarayıcı Güncellendi

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
q7lrfzvNhwqEZlgU-3ItkDWPtM2JRKBzrIMahV2lYj2wfLJIXW0Y6i3tuGfKOR8gPpU=w300-rw

Açıklama

Masaüstünde kullanmayı çok sevdiğiniz Google Chrome tarayıcısıyla Android telefonunuzda ve tabletinizde web'e hızlı bir şekilde göz atın. Sekme senkronizasyonu sayesinde, diğer cihazlarınızda kaldığınız yerden devam edin, sesle arama yapın ve web'de göz atarken veri kullanımında %50'ye kadar tasarruf edin.

• Cihazlar Arasında Senkronizasyon - Dizüstü bilgisayarınızdan, telefonunuzdan veya tabletinizden sekmelere ve yer işaretlerine sorunsuz bir şekilde erişin ve yeni sekmeler açın

• Veri Tasarrufu - Web'de göz atarken mobil veri kullanımını %50'ye kadar azaltın

• Daha Hızlı Göz Atma - Daha siz yazarken görünen arama sonuçları arasından seçim yapın ve daha önce ziyaret ettiğiniz sayfalara hızlı şekilde erişin

• Sesli Arama - Hareket halindeyken Google sesli aramanın sihrini kullanarak, hiç yazmadan aradığınız yanıtları bulun

• Çeviri - Diğer dillerdeki web sayfalarını kolayca okuyun

• Sezgisel Hareketler - İstediğiniz sayıda sekme açın ve araç çubuğunda yana doğru hızlıca kaydırarak sekmelerin arasında kolayca dolaşın

• Gizlilik - Ziyaret edilen sayfalar geçmişinize kaydedilmeden göz atmak istiyorsanız Gizli modu kullanın

Gelen yenilikler :

ffe7839bc705b441dc9911eb1c9e4541.jpg

-Programı açarken biraz yavaşlamış gibi hissettim.
-Bir de bu "masaüstü sitesi iste " ne işe yarıyor ?
-Tasarımını beğendim.

İndirme Linki : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.chrome

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Senkronizasyon şeyi iyi olmuş, chrome kullanmıyorum iphoneda, bu özellikler ios'a geldimi? eğer geldiyse benim tarayıcıda ki yer imlerinin hepsini telefona aktarabilirsem süper olur çünkü 100'den fazla yer imi var tek tek eklemekle uğraşmak imkansız gibi.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yeni tasarimi ile beraber stoktan vazgecip bunu kullanmaya basladim

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
https://www.google.com/chrome/browser/?platform=win64

şurdan indirilen chrome 64 bit tam sürüm mü? yani beta falan değil dimi?

64 bit beta olması gerekiyor ben kurdum kurmaz olaydım sakın bulaşma, 32bit kullanıyorum 100 taneden fazla yer imi vardı tarayıcı saçma sapan kasmaya başladı iki sekme açıyorum mesela googlede'yim yukarıdan açtığım facebook sekmesine tıkladığımda şak diye açması gerekirker 1 saniye gecikmeli açıyordu, mesela videoyu tam ekran yapınca 1-2 saniye bekliyordum ekran büyümesi için sonra yer iminden 50-70 civarı yer imi temizledim şu anda eski haline döndü.

Firefox kullanırken aynı yer imleri vardı gram kasma yoktu yani mantıken 64bit değil 32bit kullanıyoruz, bende dün sildim chromeyi ve tekrar indirdim yer imlerini kurunca geriye kasma devam etti sonrada temizledim dediğim gibi.

Uzun ve saçmalamamın sonucunda mantıken o sitede ki 64 bit tam stabil sürümü değil ya beta yada 32.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
En iyisi bulaşmamak şimdilik, yeni sekme açıldığında kasma ve font kayması yaşayanlar olmuş bu yeni sürümde. :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
En iyisi bulaşmamak şimdilik, yeni sekme açıldığında kasma ve font kayması yaşayanlar olmuş bu yeni sürümde. :D

Aynen öyle yazıların renkleri sönük ve değişik fontlarda gözüküyordu, chromeyi açtığımızda şak diye google geliyor ya yani benim ana sayfam o, eğer beta kullanırsam tıkladığımda chromeye açıldıktan bi 7-8 saniye sonra kendine geliyor başta donuyor tarayıcı sonrası zaten iğrenç bir kullanım sunuyor.

KaptaPrism

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Chrome'da düşük laptoplarda filan çok ağır ya. Ben firefoxla (ki sistem kaynakları kullanımı son zamanlarda çok arttı) 20 sekme açsam bile yine sağlam duruyor. Chrome'la 7-8 sekmede bitiyor.

Firefoxcuyuz :)

Reaksiyon puanı
16,128
benim antika sağlam çıktı 30sekme açtım ve sarsılmadı chromeile...

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Nasıl güncelliyeceğiz? Otomatik güncelleme yapmadı.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Biraz hızlanmış bende :D

MonacoDoom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
PC'de eski sürüm gösteriyor kendini anlamadım gitti, telde sıkıntı yok valla soğuttular kendilerinden iyice...

Reaksiyon puanı
16,128
tablette çalışıyor hakkı isyanda 10 teknik ön izlemede bu:
Ekran%2BAl%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B1%2Bhakk%C4%B1.PNG

Screenshot_2015-01-26-16-58-17.png