Ben normal de sırf bu yüzden ADBLOCK diye bir yazılım yükledim ama bir süre sonra oda boşa çıkınca OPERA'ya geçtim tavsiyem OPERA'ya geç.Chrome reklam virüsü bulaşmış birçok yöntemi denedim fakat olmadı nasıl düzelteceğim acaba ?
Uzantıları devre dışı bırak diye bir seçenek vardı ama.başka çözümünü bilen biri yok mu ?
çözümü söyledim sana. uygulama kurarken next, next, next demeden önce ekrana bir bak neler soruyor diye ve her gördüğün linke tıklama.başka çözümünü bilen biri yok mu ?
Ya biz de genelde devam devam devam var kimse yazıları pek okumuyor.(not:yanlış anlaşılmasın)çözümü söyledim sana. uygulama kurarken next, next, next demeden önce ekrana bir bak neler soruyor diye ve her gördüğün linke tıklama.
Onlara dikkat ediyorum başka biri yaparken olmuş zaten neden olur diye sormadım nasıl düzelir silerim diye sormuştum ve sorun düzeldi antivirüs taraması yaparak.çözümü söyledim sana. uygulama kurarken next, next, next demeden önce ekrana bir bak neler soruyor diye ve her gördüğün linke tıklama.
Adblock Plus kurun ayarlardan dediğim ayarın tikini kaldırın yoksa önünüze google dahil bir çok reklam alanın reklamları gelecektir.Bunu aynen uygula bakalım.Notchrome galiba kafayı yedi reklam virüsleri çıkıp duruyor nasıl düzeltebilirim?