Chrome, Mac İçin Geliyor mu?

Akhun Aktosun

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Google, Chrome tarayıcısı için şimdi de Mac platformunu deneyecek. Chrome, Mac işletim sistemlerinde başarılı olabilecek mi? Safari'nin egemenliğini bitirebilecek mi?

Piyasaya çıktığı günden itibaren geniş kitlelerce konuşulan internet tarayıcısı Google Chrome, Mac versiyonuyla yeniden gündeme gelmeyi planlıyor. Google Chrome yetkililerinin yaptığı açıklamada, Chrome'un en erken 2009 Aralık gibi yayınlanacağı belirtildi. Tıpkı PC versiyonunda olduğu gibi, ilk aşamada beta sürümü yayınlanacak. Final sürümü ise yine tipik bir Google ürünü gibi, ne zaman yayınlanacak belli değil.

google-chrome-logo1258361364.jpg

Chrome'un Mac platformuna çıkmasıyla birlikte tarayıcı piyasasının bundan ne derece etkileneceği merak edilen Chrome'un, Mac platformunda Safari karşısında ne gibi bir akıbete sahip olacağı da ayrı bir merak konusu.

:: Chrome kullanıyor musunuz?

Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
internet explorer, firefox ve crome kullanıyorum, cromo kadar hızlı, geniş bir özeliğe sahip siteler çok hızlı açılıyor, bide tema değiştirebiliyorsun harika bir şey...

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Evet kullanıyorum ve çok seviyorum. Googlewave ve friendfeed orda daha bir güzel oluyor.