Chrome Kişiyi Kaldır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ankaf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ankaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar chrome kullanıyorum kişi diye bir şey var kiişiyi kaldır diyorum kaldırılmıyor ..:mad: ayrıca chrome mu silip yüklemem hiçbişeyi değiştirmiyor..simgesine tıkladığımda google sayfası yerine gmail hesap yeri geliyor bunuda değiştiremiyorum bir türlü .....yardım edin

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
kişi olayını komple kaldıramazsın bir, gmail olayı ise o ekran geldiğinde altta bu adımı atla seçeneğini kullanabilirsin..

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Kişi uygulaması zorla yaptırım gibi bir durum oluşturdu hani chromium alt yapısını kullanıpta tarayıcı çıkaran firmaların kendi yazılımları hakkında tarayıcı da beliren saçma istekleri gibi. Chrome'a yakışmadı kaldırılamıyorda...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ankaf arkadaşım yeni üye olduğum için yazını şimdi okudum senin sorununu yanlış anlamadıysam en şöyle çözdüm arama çubuğuna chrome://flags yazdım oradaki Yeni profil yönetimi sistemini etkinleştirdeki varsayılan sçeneğini devre dışı bırak olarak seçtim ve kaydetim kişi butonu otomatikman ortadan kalktı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hay Allah razı olsun kardeşim ya tam aradıgım şeydi bu... resmen tiksin bi özellik nefret ettim artık

ATA27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
google yer imi adreslerimi tümünü kaybettim.. geri yükleme nasıl yapılır bilmiyorum.internetten araştırdım uyguladım yine olmadı.bunu bilen biri varsa yardımcı olabilir mi ? bilgisayarıma uzaktan bağlantı kurup yapabilen biri var mı acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bi yardım edin bende yapamıyorm 1. kişi 2. kişi o ne aq:blink: