Chrome geri tuşu yardım

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar uzun süredir chrome kullanıyorum ancak son sürüme güncelledikten sonra tuhaf bir durum oluştu.mesela google sdn yazıyorum giriyorum anasayfadan bir yer açıp giriyorum sonra geri anasayfaya çıkmak için geri tuşuna basıyorum ama en başa goole a kadar götürüyor.bunun çözümünü bilen varmıdır?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Son sürüm derken hangi sürüm bu? Stabil, Beta, Dev? Ben 12.0.725.0 dev kullanıyorum ve böyle bir sorun yok. Bir de geri tuşu derken klavyedeki backspace tuşunu mu söylüyorsun yoksa chrome'daki butonu mu?

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Sürüm 10.0.648.204 stabil sürüm kullanıyorum.
geri tuşundan kastım chrome un geri butonu.
Seçeneklere falan baktım ama bu sorunumla ilgili bir kısım bulamadım.
çok tuhaf bir durum :)
google amcada bişey söylemedi :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
chrome komple kaldır kişisel verilerinde dahil pc yeniden başlat ve tavsiyem Developer sürümünü chrome kur

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
probleminizi tam anlayamadim ama google'a sdn yazdiktan sonra büyük baslıga degilde alttaki baslıklara tıklarsanız ana sayfaya degil forumdan bi konuya girersiniz hadi diyelim ki anasayfaya girdiniz geri tusuna basınca googleye dönmesi normal degilmi? yani geri tusu windowstaki üst dizin tusuna benzemez ki bir önce hangi sayfadaysanız ona döner bir önce google varsa oraya döner. önce sdn anasayfaya sonra ordan herhangi bi konuya girerseniz sonra geri tusuna basarsanız anasayfaya dönmesi lazim, eger orda dönmüyorsa bi problem vardir. benmi yanlsı anladim acaba sorunu?

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
probleminizi tam anlayamadim ama google'a sdn yazdiktan sonra büyük baslıga degilde alttaki baslıklara tıklarsanız ana sayfaya degil forumdan bi konuya girersiniz hadi diyelim ki anasayfaya girdiniz geri tusuna basınca googleye dönmesi normal degilmi? yani geri tusu windowstaki üst dizin tusuna benzemez ki bir önce hangi sayfadaysanız ona döner bir önce google varsa oraya döner. önce sdn anasayfaya sonra ordan herhangi bi konuya girerseniz sonra geri tusuna basarsanız anasayfaya dönmesi lazim, eger orda dönmüyorsa bi problem vardir. benmi yanlsı anladim acaba sorunu?

Aykut özetle şöyle söyliyeyim geri butonuna tıklayınca 2-3 geri gidiyor.
Normalde 1 geri gitmesi gerekirken...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
anladim hocam o zaman arkadasinda dedigi gibi bi silip temizleyip bastan yüklemende fayda var, bende seninle ayni stabil sürümü kullanıyorum bi problem yok.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
En iyisi sen KızılTilki 4.0 geç :P

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Dostum şöyle yap, direk dev sürüme yükselt bakalım düzelecek mi, öncesinde kaldırmana gerek yok. Bu arada eğer ille de kaldıracam diyorsan gmail ile senkronizasyon gerçekleştirmediysen önceden, ilk senkronizasyonu sağla sonra kaldırıp yeniden kur. Bence buna gerek de yok direk üzerine dev sürüm kuruluyor :D