Chrome eklentisi Facebook Virüsü!

ozersworld

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Az önce duvarımda kendi kendime arkadaşlarımı etiketleyip sahte reklamlar paylaşmışım. Sorunun kaynağı kendim yüklemediğim nerden geldiğini bilmediğim bir Chrome eklentisi virüs. Bence Facesinde abuk subuk reklam paylaşılanlar chrome eklentilerini gözden geçirsinler.

ebuyusuf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bende de var tanımadığın kişileri takip ediyorum,alakasız sayfaları beğenmişim ama haberim yok.Arkadaşlarım beni etiketliyor arayıp soruyorum haberleri yok..
2 tane facebook eklentisi var biri flash player diğeri avast kalkanı ama zaten anti virüs yoktu pcde bunlar olmaya başlayınca yükledim..kafayı yicem bunun bi çözümü olmalı???

sezgisiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bendede var aynı sorun... hiç girmediğim sayfaları, kişileri, fotoları beğenmişim.....

Nicolas F.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Chrome'a yüklenen Hile Kuşu eklentisinden kaynaklanan bir sorundur bu. Chrome'u bileşenleri ile birlikte kaldırıp tekrar kurmanızı öneririrm. Sorununuz düzelecektir...

cannac123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostu hack sitelerinde onceden okumustum bazi lamerler;
ornegin size ilgi cekici bir link veriyorlar unlu biri oldu gibi vs orda sayfayi goruntuleyebilmeniz icin su eklentiyi indirin diyor siz indirince facebook tan istemediginiz seyler yapiyorlar..
Size tavsiye once birkac anti virusle bilgisayari taratin.
Sonra o eklentiyi silin.
Facebook sifrenizi degistirin o dahi calinmis olabilir. (herturlu guvenlik bilgilerinizi kontrol edin)
Genelde bu yontemi sayfa begendirmek icin yapiyorlar begendiginiz sayfalari konyrol edin.
Sonra mumkunse ya baska tarayici kullanin yada tarayicinizi silip yeniden yukleyin gerci bu yeniden yuklemenin pek ise yarayacagini sanmam ama .. :)
Kolay gelsin dikkatli olun bu hack islerine herkss merak salmis korun.ak zor :)

batuuhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kısa yolla bu sorunu giderebilirsiniz.

Choremeye girin ayarlar'a tıklayın Araçlardan - Uzantılara Tıklayın Oradaki Tanımadınız Etkinleşdirmeleri KALDIRIN Sorun giderilcekdir :)