Windows, Mac ve Linux için Chrome 61 sürümü kullanıcılara sunuldu. Google yeni sürümle birlikte internet tarayıcısının kullanıcılarına neler mi sunuyor?
Chrome 61 çıktı! Hemen indirin!
Chrome 61 çıktı! Hemen indirin!
Yahu bilgisayar konusunda hep bu kadar cahil mi kalacağım yedeği yüklemek dediğin şey herhalde çok basit bir şey ama insan bilmeyince böyle oluyor.dün güncelledim gayette başarılı olmuş bir de sıfırlama çektim yedeği yükledim misss gibi .
yok arkadaşım abartılacak bir konu değil, şöyle ki ben güncellemeleri genel de önemli ise sıfırdan kurulum yaparım işim gereği de önemli sayfalar tonlarca ayarları vs.Bunları dışa aktar seçeneği ile kaydedin sonra yeni sürümle tekrar içe aktar diyin hepsi buYahu bilgisayar konusunda hep bu kadar cahil mi kalacağım yedeği yüklemek dediğin şey herhalde çok basit bir şey ama insan bilmeyince böyle oluyor.
yıl 1995 ozaman insanlar da netscape kullanıyordu alternatif azdıYıl olmuş 2017 halen Chrome kullanan mi var ff candir can
Sen yine iyisin bizim zamanımızda win bile yoktu direk dosyıl5 ozaman insanlar da netscape kullanıyordu alternatif azdı. yaşımız çıktı ortaya yine
ozaman bizim tarafa hoşgeldin çünkü staj yıllarında laboratuarda siyah ekranda Qbasic ekranına bakanlar kulubü başkanıydım.Sen yine iyisin bizim zamanımızda win bile yoktu direk dos![]()
Yaa apple algısı gibi bir şey artık googke ın pazarda tuttuğu alan çok fazla her şeyde kötüde olsa bulunduğu için milletde google a alıştığı içinnböyle bir durum söz konusu zaten mozillayı operayı kötüpeyen yok internet explorerıda bunları kurmak için bir kereliğine kullanıyoruz.Ama ben şunu farkettio hep derler ya apple da farklı tarayıcılar kullanınca az da olsa bir uyumluluk sorunu olurmuş bende samsungun tarayıcıyı kullanmayınca cihaz tavaya dönüşüyor anlamadım gitti.İnsanlardaki chrome sevgisini anlamıyorum. Opera kullanıyorum ve gayet memnunum.