- Reaksiyon puanı
- 201
Günler oldu yahu güncelleneli
17. versiona güncelleneli epey oldu biliyorum ama 17. verison için yeni konu açmamıştık ek bir güncelleme gelince yeni konu açayım dedim![]()
Beta henüz.
1 - 2 sene sonra bu sürüm numaraları ne hal alacak merak ediyorum. Şu işe de bir el atsınlar![]()
19'un üstüne eksi versiynlar kurulmuyor ne acı![]()
kurulmaz zaten önce 19 kaldırıyorsun sonra eski versiyonu kuruyorsun![]()
Öyle yapsan da hata veriyor red denedim ben![]()
@spybot hata vermemesi için 19.cu sürümü kaldırırken kullanıcı verilerimide sil diceksin. sonra istediğin versiyonu kurucaksın. Daha sonra ayarların sync ile yedeklediysen tıpatıp geliyor zaten.
Hım birde öyle denemek lazım o zaman gerçe 19'uncu sürüm 17'yi döver gibi ama.![]()
@spybot eskiden bende senin gibi Google Chromun hep Dev versiyonlarını yükler kurardım acaba yeni ne gelmiş diye ama Chromun sıkıntısını hep Dev kullananlar çeker Final sürümünü kullananlarda hiç bir sıkıntı olmaz. Baktım sayfalarda kilitlenme oluyor bazı sayfaları açmıyor vs.. vs.. baya bi sorunla karşılaşırdım final sürüme döndüm şimdi kaymak gibi Chrome artık fazla CPU da kullanmıyor. oysaki Dev kullanırken daha çok kasılırdı pcim.
Dev sürümden stable sürüme dönüyorsanız dev sürümü kullanıcı verileyile kaldırın. kurarken burdaki stable exesini çalıştırıp kurun. Yoksa final sürümünü kendi kendine güncellemiyor ayrıca hakkında kısmında hala beta ve dev gibi ibareler yazıyor.
17.ye geçtim bu biraz yavaş geldi bana![]()
Hata verip kilitlenmesinden daha fazla ram kullanmasından iyidir @spybot. ayrıca sabret 19.cu sürümüde gelecek final sürüm olacak.