CHP'den HDP'ye 'dayanışma' ziyareti

Bu konuyu okuyanlar

OzkanK.

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,692
Reaksiyon puanı
13,059
Puanları
113
1602519842651.png


CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker ve beraberindeki heyet, terör soruşturmaları kapsamında gözaltına alınan isimlere destek vermek için HDP İstanbul İl Örgütü'ne ziyaret gerçekleştirdi. ( Ekrem Başkanı yanlarına almamalarına şaşırdım açıkçası. )

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 2014'te Kobani eylemlerine ilişkin soruşturması kapsamında gözaltına alınan 20 şüpheli, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. Mahkemeye sevk edilen 20 şüpheliden Sırrı Süreyya Önder, Altan Tan ve Gülfer Akkaya dışındaki 17 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Ayrıca tutuklananlar arasında olan HDP'li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen de görevden uzaklaştırılmıştı.

Son olarak HDP Eş Başkanı Mithat Sancar, Millet İttifakı'na seslenerek ''HDP bu kadar baskı altındayken diğer muhalefet partileri ikircikli davranırsa HDP seçmeni bunu unutmaz, bu saldırılar böyle devam ederse ve muhalefet suskun kalırsa daha büyük kırılmalar yaşanır.'' ifadelerini kullanmıştı.


Not: Gerçekten ben bu CHP'yi anlamıyorum. Terrör soruşturması kapsamında bazı isimler içeri alınıyor. HDP'li isimler bize destek olmazsanız bunu seçmenimiz unutmaz diye resmen tehtit ediyor ve koşa koşa ziyarete gidiyorlar sırf 3-5 oy için bu mu yerlilik millilik vatan sevgisi. GERÇEKTEN YAZIK DİYORUM. Daha şimdiden PKK ile bağlantılı soruşturmada bile HDP yanına koşarsa muhalefet işimiz var gerçekten :( Bu HDP ile mi ittifak yapılıp ülke kurtarılacak bu HDP ile mi yeni anayasa yapılacak güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçilecek. Yağmurlu havada su vermez bunlar CHP'ye çıkarı olmadıkça...

 

Andromedavor

Müdavim
Katılım
26 Temmuz 2016
Mesajlar
1,260
Reaksiyon puanı
1,339
Puanları
113
Yaş
33
Bu ülke on yıllardır PKK ile mücadele ediyor. 40 yılın ardından hala bu konuda ikircikli beyanat veriyorlar.
Bu vahşiler sürüsünün sözüm ona siyasi uzantısı HDP'dir.
Her fırsatta çevrecilik sloganları atan HDP Hatay'daki yangınları PKK'nın üstlenmesi ardından sus pus oldu. Hiç sesi çıkmıyor.
İşin ilginci HDP'nin ortaklarından da ses yok. Sırf siyasi bir ittifak uğruna yapılanlara bakın.

Diyelim ki onlar siyasi bir iki yüzlülük içindeler. Sırf HDP oyları için PKK'nın vahşetine suskun kalıyorlar. Kaz Dağları konusunda yalan yanlış haberler üzerinden eylem yapanlar nerede? Gördünüz mü eline kaz alıp poz verenlerin bu kez de ortaya saçıldığını. Ben görmedim. Sanat dünyamızın pek duyarlı isimleri nerede? Hatay'daki orman yangını neden ilgilerini çekmiyor?

Mesele basit. Siyasi partizanlıkları öyle bir hal aldı ki, bu vahşi sürüsüne iki çift laf etmek varken ülkedeki siyasi istikrarı sarsmak işlerine geliyor. Kendilerini hala masum görenler varsa meseleyi daha da anlaşılır hale getirilim. Böylesine bir vahşetin sahipleriyle dostluk etmek sizi de o vahşetin destekçisi haline getirir. Gün gelir boynuzsuz koyun boynuzludan hakkını sorar. O yangında can veren zavallı hayvanların bile teröre sessiz kalarak destek olanlardan hakkı vardır.
 

Szayel

Müdavim
Katılım
14 Ağustos 2019
Mesajlar
2,018
Reaksiyon puanı
1,147
Puanları
113
Gel gör ki bahis ettiğin sevicilerden forumda da var :) Sorsan;
Başlık altına diyecekleri şey " siz bayraklarla davullarla zurnalarla karşıladınız " :))
 

mapavrili

Müdavim
Katılım
24 Ocak 2010
Mesajlar
1,431
Reaksiyon puanı
1,444
Puanları
113
Yaş
53
Bildiğimiz chp işte, nerede bir aşırılık, nerede bir devlet ve millet aleyhinde grup yada örgüt, nerede bir düzen bozucu söylem varsa hepsi ile kol koladır ve desteğini hep vermiştir.
 

KamtariR

Müdavim
Katılım
2 Nisan 2019
Mesajlar
2,506
Reaksiyon puanı
2,697
Puanları
113
Şaşırdık mı, hayır.

Chpnin Akp veya Mhp yanında olmasını beklemiyorum, muhalefet partisi sonuçta, muhalif hareket etmesi lazım.

Fakat hdp ile dayanışma içerisinde olmak nedir ya?
 
Üst