CHP'den 30 Ağustos Talimati.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Biliyorsunuz İçişleri bakanlığı 81 il merkezine yazı göndererek Korona Virüs önlemleri kapsamında 30 Ağustos Zafer bayramı kutlamaların yapılmamasını Ankarada Tüm partilerin temsilcilier şehit ve gazi yakınları ile birlikte bir kutlama ile saygı duruşu İstiklal marşı ve Anıtkabire çıkıp Çelenk Bırakma töreni yapılacağını duyuruldu. Aynı zamanda bütün gün tüm Şehitlikler açık olacak ve şehir merkezleri bayraklarla donatılacak şeklinde yazı yayınlandı.

Ama Korona Virüs tedbirlerini dikkate almayan CHP Yönetimi kendisinde olan 249 belediyeye yazı göndererek 30 Ağustosu KUTLAMA EMRİ vermiş. Siz bir vatandaş olarak bunu nasıl değerlidirsiniz. Devlet kendince önlem alıp tek merkezde 1 kutlama yapmak isterken bu işi inada bindirip 249 belediyede illaha zorunlu kutlama yapın demek nedir. ( Bunun çoğuda Büyükşehir ve kalabalık İl merkezleri ) Bayramı illaha kutlayın diye diretmeyi nasıl yorumlarsınız.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Avm’ler plajlarda korona yok kutlamalarda var değil mi? Bırakın bu ayakları.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Avm’ler plajlarda korona yok kutlamalarda var değil mi? Bırakın bu ayakları.

Arada ki farkı anlayabilmen lazım. Seni kimse AVM'ye zorla götürmiyor veya plaja.

Ama belediyeye yazı çekip KUTLAMA EMRİ VERİYORSUN. Bu emri alan belediye başkanı mecbur uymak ve kutlama yapmak oraya insan çağırmak zorunda. Gerçekten bu mu yani mantık devleti çiğneyip kafana göre iş yapmak mı ?

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Ayrıca şunuda belirtmek lazım. Seversin sevmezsin ama merkezi Hükümetin Cumhurbaşkanının veya İçişlerin Bakanının verdiği genelgelere yazılara uyması gerekir belediyelerin veya Muhalefet partilerinin. Yoksa bu ileride çok büyük sıkıntılara neden olur.

Atıyorum Kazara 2023 yılında CHP iktidar oldu ve HDP'li belediyeye yazı çekiyor şunu yapma diye tınlayan yok tersini yapıyorlar. İYİ partiye yazı çekiyon uyan yok. İçişleri bakanı gidiyor tınlamıyormıyor. Resmen devlet içinde devlet gibi olur herşey herkes kafasına göre takılır nerde Üniter devlet . Ve bu ülkenin en istemiyeceği şeydir. Bugün beğenirsin beğenmsin AKP'nin kurallarına uymazsan 2-3 sene sonra sen iktidar olursan senin kurallarına milletin uymasını nasıl bekleyecek burada bir hiyararji ve Makam mevkiye saygı olmalı.

Cumhurbaşkanına saygı yok sabah akşam Saray yönetimi Diktatör Gayri meşru yönetim vb. ithamlar Çağırdığı davetlere gidilmiyor onun hakkında konuşurken önüne sayın kelimesi getirilmiyor flan. Verdiği kararları ben tanımıyorum deniyor. Üstüne İçişleri bakanı karar çıkarıyor tanımuyom deniyor.

Bu mu yani muhalefet olmak bu mu Muhaliflik. Seçimleri flan boşuna yapıyoz o zaman herkes kendi kafasına göre takılacaksa. Aynı şey daha önce belediyelerin yardım toplaması muhabbetindede oldu. Devlet Valilikten izinle yardım toplayın diyor kanun kural böyle adamlarr çıkıyor biz vali tanımayız kendimiz yardım kampanyası yapacaz. Devlet diyor Yardım kolisi vb şeyleri Valilik ile kordineli dağıt yok biz kendimiz dağıtırız Vali'de kimmiş diyor bu kafa ile devlet yönetilmez.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Konuyu saptırmayın yine yok Chp devlet içinde devlet kuruyo yok devleti dinlemiyo. Ayasofyada toplu namaz kılınca korona yayılmıyor da Chp 30 Ağustosu kutlayınca mı yayılıyor. Hadi arkadaşım hadi bırak bu ayakları.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Konuyu saptırmayın yine yok Chp devlet içinde devlet kuruyo yok devleti dinlemiyo. Ayasofyada toplu namaz kılınca korona yayılmıyor da Chp 30 Ağustosu kutlayınca mı yayılıyor. Hadi arkadaşım hadi bırak bu ayakları.

Türkçe Konuşuyorum dimi.

Cumhurbaşkanı çıkıp Tüm halkımız Ayasofya Camii nini açılışına gelsin deseydi Veya valiliklere belediyelere yazı çekip bedava otobüs kaldırın herkesi camii ye taşıyın emir veriyorum deseydi sonuna kadar haklısın. Ama yazı çekim EMİR VEREREK KUTLAMA YAPIN demek ile bu kıyas bile kabul etmez diyorum. Zaten Ayasofya için kontenjan 500 flandı galiba diğer gidenle meydana gitmek için oraya geldi.

248 belediyeye bu yazıyı geçtimi o belediye başkanı partiden ihraç olmamak veya bir dahaki seçimde tekrar aday olabilmek için bu yazıyı yerine getirmesi lazım. YANİ ZORLA İNSAN TOPLAMASI LAZIM ORAYA KUTLAMA EKİBİ OLARAK. üstüne oraya o gösteriyi izlemek içinde binlerce insan gelmesi lazım. ( Hadi oraya gelenler kendi iradeleri ile geliyor hastalığı göze alıyordur ona birşey diyemem ama orada bando takımı dans oyun folkler ekibin veya askeri tören mangası yürüyüş yapacak askeri birlik getirirsen ZORLA GETİRMİŞ OLURSUN VE HASTALIK bulaşırsa hesabını veremezsin.

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
CHP nin yaptığı muhalefette mantığın zerresini bulamazsınız, ama gerginlik, kumpas ve çirkeflikte kimse ellerine su dökemez.

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Tamam iktidar ve muhalefet birbirlerine zıttır bu bütün dünyada böyle ama bizde daha çok birbirine zıt gidiyorlar