Sardaukar
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 903
Laf salatası yapmaCHP sadece tek part dönemi var iken 1950 yılına kadar iktidarda kaldı ( Rakibi yok iktidardan devirecek). Sonra çok partli döneme geçildi bir dahada doğrı dürüst tek başına iktidar olamadı zaten.
O kadar iyi bir part madem kurucusu Mustafa Kemal Atatürk öldükten 12 yıl sonra iktidardan gitmişler ve 70 sene olmuş iktidar olamamışlar neden bu inatO kadar krizler olmuş darbeler olmuş millet aç kalmış kan kusmuş gene iktidar olamamış halk soğuk ve umutsuz CHP'ye karşı. Şuan yaptığı Muhalefetlik neyki iktidarlığı ne olsun ? Bana deki şu konuda çok dik durdu kararından dönmedi şu yasayı şu kanunı gerçirmeyecem dedi ve geçirmedi. Şu fabrikayı özelleştirmeyecem dedi ve özelleşmedi veya şu yanlışı düzeltecem dedi ve düzeltti. Düşünüyom ben hatırlamıyom bulamıyom. Benim gözümde yalancı coban hikayesindeki gibi. Hergün dosya sallıyor AKP'ye birşey söylüyor belgesice ve bilgisizce bu sefer AKP bitti yolsuzluk bulduk bu seçimde işleri bitti devirecem silkeledim düşecekler derken 18 sene olacak yüzüde kızarmıyor. Bu saatten sonra yalancı çoban doğruda söylese halk inanmıyor. Yeni Muhalefetler yeni seçenekler lazım.
Sana ezberletilenleri okuma