• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

CHP isim değiştiriyorre

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Frespo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shiftdelete.net de siyasi içerikli mesajların yasak olduğunu biliyordum . Sanırım yanlış biliyomuşumm

çok çirkin bir yaklaşım
kınıyorum
Allah'a inancı bu şekilde kullanmak utanç verici...

çok çirkin bir yaklaşım
kınıyorum
Allah'a inancı bu şekilde kullanmak utanç verici...

Bence değil

yahu bir kerede işin dalgasını geçin... neden her şey ciddiye alınır anlamam. böyle bir şey olmayacağını herkes biliyo...

Güsel olmuş tşkkür ederiz...

Bobilerde görmüştüm süper :D

Yahu CHP sonunda doğru yolu bulmuş mu ne?
Paylaşım için sağol @Frespo:
:D:D:D

-7 geri ve örümcek kafalı sendromu çok görmeyelim faşistlere.Resim tam gayyip e göre ;)

fcunxfupbv.jpg

Rezalet :razz::razz: :icon_-1::icon_-1:

Bu çok çirkin bir yaklaşım. CHP inaçsız değil. hadi diyelim inançsız olsa dahi, bu inançlı insanları rencide edecek bir grafik çalışması olmuş. hele hele partinin ismi çok sakat bir bantığın örünü

Bnece daha duyarlı olmak lazım

[Flash]

Oy pusulası :DD

South Park Muhtarı

Sam :D

Bunu yapçaklarını biliyordum haha :D

-7 geri ve örümcek kafalı sendromu çok görmeyelim faşistlere.Resim tam gayyip e göre ;)

fcunxfupbv.jpg

katılıyorum ;)

Konuyu açan arkadaşı bi güzel severdim ama yeri değil işte... Sadece kınamakla yetineceğiz...

Öncelikle seçimlere bu kadar az bir zaman kala, forumdaki insanları birbiriyle çatıştırmaya yönelik açılmış bir konu olduğunu olduğundan eminim. CHP nin dinsiz olduğu falan yok, yobaz bi parti değil sadece. Dinini bilmeyen, yobaz olan, bilime ve geleceğe inanmayan insanların hazırladığı bir resim olarak görüyorum.. aynı zamanda bu resmi yayınlayan arkadaşı aynen bu şekilde görüyorum. ddogukan çok güzel demiş örümcek kafalı derken.. :D

Shiftdelete çok kaliteli ve ciddi bir yer, kuralları aşıyorum biliyorum ama, bu denli hakaretlere izin verilmemesi lazım..

Saygılar

Cuvaldiz batinca can yakiyor :D
AKP hakkinda belki binlerce benzeri hatta cok cirkin afislere sessiz kalipta burda bu afisi protesto edenleri tebrik ediyorum.
Ayrica bu bayrak'ta bobiler denen ne idugu belirsiz kendini komik zanneden isi gucu islam ile ugrasmak olanlarin toplandigi bir yerden geldigi icin normaldir.
Kendi dusuncelerine saygi bekleyenler nedense is baskalarina geldiginde agzina geleni saymaktan, her turlu rezilligi gostermekten cekinmiyor.
Buda hakkin tecellisi olsa gerek.

Hic bir partiyi desteklemiyorum hepsi siyaset oyuncagi,
Ve bunu bugunlerde Kaybettigimiz Muhsin Agabeyin vefati dogruladi malesef.
Cunki o bir siyasetci degildi, o bu yuzden hic basarili olamadi.
Bu ulkeyi ve insani sevdigi icin hep halk arasinda kaldi.
Simdi artik yok, onun gibilerin kaderi de hep bu olacak.
Cunki bu millet onlara layik degil malesef.
Cunki biz elimizdekini ancak kaybettikten sonra seviyoruz,
Turgut Ozal yasarken herseyi demislerdisag sol orta ileri geri kuzey guney herkes bir yonden saldirmisti.
o gitti...
Ceylan gozlu oldu.
Simdi Muhsin Abi'de sirma sacli olacak.

Fok Katliamina dur de!

Süper olmuş :mrgreen::mrgreen:

Adam ülkeyi soydu batırdı siz onu savunmaya devam edin helal olsun.Türkiye laiktir onun ve yandaşlarının inadına laik kalacak.Siyasi görüşüm solcu ve devrimciyim.şu ana kadar kimseye kalmadı amerikan emperyalist UŞAGI teay-yeap e de kalmaz ;)

arkadaşlar yıllarca siyasal okudum şimdi doktora yapıyorum ama şu yaptıklarınızın hiç birini öğretmediler bu yaptığınız tartışma modelini hiç görmedim kime ne yarar sağlar onuda çözemedim

Çok çirkin bir çalışma olmuş bazı değerlere saygı göstermeyi öğrenemedik hala.

KİLİT.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...