CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar Partisinden İstifa Etti !!!

Bu konuyu okuyanlar

Irıs von Everec

Müdavim
Katılım
13 Mayıs 2020
Mesajlar
1,208
Reaksiyon puanı
1,472
Puanları
113
Chp Denizli Milletvekili Teoman Sancar sosyal medya hesabından istifa ettiğini şu sözlerle duyurdu : “Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım. "

chp3.jpg


İstifasını duyurduktan sonra telefonunu kapatan Sancar'a partililer dahil kimse ulaşamadı.

Chp Konu Hakkında Nasıl Bir Açıklama Yaptı?

Teoman Sancar'ın istifasını doğrulayan Chp Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu , neden istifa ettiğini bilmediklerini ; ilerleyen süreçte açıklama yapacaklarını duyurdu.

Yeni Bir Oluşum İçin Mi İstifa Etti ?

Chp'nin bir yetkilisi, Teoman Sancar'ın istifa dilekçesinde ayrılma sebebinde farklı bir parti kurmak gibi bir ifadenin yer almadığını belirtti.

 

OzkanK.

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,692
Reaksiyon puanı
13,059
Puanları
113
Bu Millet vekili daha önceleri Muharrem İnce'ye katılacak 17 vekil arasında gösterilmişti bir gazetede... HDP ile olan yakınlaşmadan ve parti içinde Canan Kaftancıoğlu Sezgin Tanrıkulu gibi isimlerden rahatsız olduğu ve CHP'nin Atatürk çizgisine dönmesini istediği daha Milli taraftan olduğu söyleniyordu.

Parti içinden bir vekil istifa ediyor ve hiç kimse gerekçesini bilmiyoz diyor !!!

Ama bugün haberlere yansıyan bazı bilgilerde Vekilin " AYIP İLİŞKİLER " içinde olduğu için partiden istifa ettiği yönünde söylentiler var. ( İnşAllah saraya giden CHP li yalanları gibi iftira değildir. )

Haberlere düşen bilgi şöyle:

"CHP BU SKANDALIN ALTINDAN NASIL KALKACAK"​


CHP içerisinden aldığı kritik bilgilerle bilinen gazeteci Yalçın Bayer, istifaya ilişkin "Denizli milletvekili Teoman Sancar CHP’den istifa ettiğini duyurdu. İşin başka bir tarafı varmış! Bizi arayan CHP’liler yeni bir skandalla karşı karşıya olduğunu söylediler. ‘Ayıp’ diye nitelenen bu skandalın altından nasıl kalkacak CHP. İnce ve Yarkadaş haklı mı çıkıyorlar ne!" dedi.


Not: Bu söylentiye göre vekilin ya Seks kasedi çıktı yada evli bir kadın ile ilişkisi ortaya çıktı :(
 

Usui Takumi

Müdavim
Katılım
10 Temmuz 2011
Mesajlar
3,551
Reaksiyon puanı
1,177
Puanları
113
Söylenene göre Kılıçdaroğlu sabah 9'da arayıp "derhal istifa et" demiş. "Kadına neyse de erkeğe..." diye bir şey de dolaşıyor ortalıkta. Bunlar iddia, ikincisi yalan olabilir diyecem de o kadar çok ... vakası çıktı ki chpde şüpheyle yaklaşıyorum (inş yalandır tabi) ilkine gelince doğru olma ihtimali daha fazla. Ama şu bir gerçek "sebebi açığa çıkarsa chp bunun altından kalkamaz" denilen bir istifa üstünkörü geçilemez. Bu istifanın üzerine gidilmeli. Çok pis kokular dolaşıyor ortalıkta çünkü.
 

OzkanK.

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,692
Reaksiyon puanı
13,059
Puanları
113
Bu istifanın üzerine gidilmeli.

Uğraşmaya gerek var mı ?

Saray operasyonu derler. Saray bizi dağıtmaya çalışıyor dersin geçersin :) Nede olsa sorgulamadan inanacak bir kitle var...

3 Vekil istifa ederken bir kamyon gerekçe saydılar. Canan Kaftancıoğlu dediler HDP ile yakınlaşma dediler Atatürk çizgisinden sapma dediler Yerli ve Milli olamamak dediler. Karşısındakiler çıktı saray ağızı ile konuşuyorlar veya bunlar Sarayın operasyonu dediler herkes sustu :) Saray operasyonuysa tamam o zaman deyip hiçbir şey sorgulamıyorlar...
 
Üst