CHP Belediyesi YPG Bayrağını Parka Desen Diye Yaptı.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Demogoji ve laf kalabalığı yapıp konuyu kaynatamazsın :D

Orada çekili olan bayrak BÖLGESEL KÜRT YÖNETİMİNİN bayrağı yani Mesun Barzaninin bölgesinin. Dünyada çoğu ülkenin tanıdığı bir bölge.

Burada konu olan YPG-PYD- PKK sözde bayrağı yani terör örgütleri... ( Bu örgütler Türk askerine silah sıkan terör saldırısı yapanlar. )

Not: Bu arada YILDIZ'a birşey diyen yok yıldız hepimizin sembolü bizim Türk bayrağındada var. Seçilen renkler ve sıralamaları alenen Terör simgelerine işaret...
Özkan kişi kendinden bilir işi. Bu forumda senden sağlam demogoji yapan adam yoktur. Sen orada ki resmi ona buna benzettin ya bende buna benzettim ne var aklın yolu birdir değil mi :D Bir şey sorucam bölgesel kürt yönetimini öyle güzel söylüyorsun ki sanki bu adamların hiç pkk ve ypg ile işleri yok. Asıl ekmeği oradan yiyiyor bunlar. Neyse. Belediye gerçekten senin dediğin gibi yaptıysa allah belalarını versin. O konuda söylenecek tek şey bu. Ama diğer ihtimalide düşünmek gerekir.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Belediye gerçekten senin dediğin gibi yaptıysa allah belalarını versin. O konuda söylenecek tek şey bu. Ama diğer ihtimalide düşünmek gerekir.

Hee tamam işte yazacağın sadece bu. Neden savunmaya geçiyor körlemesine... Gerekli işlemler yapılmış mahkemeye verilmiş zaten. Bende resimleri sundum haber kaynaklarını paylaştım. İnsanlar okusun baksın kararını versin... Savunacam diye olayı saçma yerlere çekiyon konudan konuya atlıyon.

IRAK bölgesel yönetimlerle yönetiliyor ve bize sınır olan bölge Barzaninin bölgesi. Türkiye hani sabah akşam komşuları ile iyi ilşkiler kursun diyorsunuz ya Muhalefet olarak. Mesut Barzani ile görüşülünce gene saldırıyorsunuz... Bize yakın zamanda Irak üstünden terör saldırısı olmuyor yüzde 95 i Suriye üstünden oluyor artık. ( Barzani Sütten çıkmış Ak kaşıkmı değil tabii ki ama şartlar ne yazık ki. ) Bölgesel yönetim olarak kafalarına göre takılsınlar orada ama bağımsız devlet kurmak istediklerinde Türkiye engel olmuştu daha önce gene olur.

Lakin içimizde YPG-PYD-PKK sevicileri ve destekçileri olmasın ülke içinde tek yürek olalım KAFİ ülkemiz için...
Mesaj otomatik birleştirildi:

İttifak muhabbetlerine girersek çıkamazsın bu işin içinden. Şekle gelirsek dediğin gibi bu adamların kafası senin kadar çalışmaz. Bilmezler senin gibilere malzeme vereceklerini şak diye parkın göbeğine pkk-dhkpc artık ne varsa resmedeler. Haklısın. Bravo.

Bu arada Küçükçekmecede geçen dönem Belediye AKP'de imiş. Yüzde 50 oy ile kazanmış ikinci parti CHP yüzde 22 oy almış. 2019 seçim sonuçlarına baktım yüzde 50 oy alan CHP bu sefer AKP yüzde 45 civarı almış. İnsanın aklına gelmiyor değil Burada HDP neden aday çıkarmamış ? Veya CHP'nin yüzde 22 olan oyu nasıl oluyorda birden 50 lere çıkmış kimler desteklemiş belediye başkanını. AKP seçmeni oy olarak kaymış desek yüzde 5 anca düşmüş AKP oyu ama CHP oyu yüzde 29 artmış çok ilginç şeyler...
Kürt seçmen sayesinde kazanılmış gibi Küçükçekmece belediyesi... Aman neyse TAMAMEN TESADÜFTÜR HERALDE HER ŞEY...

Son düzenleme:

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Şu rezilliği savunmak için mantıkla alışverişi kesmiş olmak lazım...

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Art niyet var mıdır bilemeyiz. Ama yıldızlı şeyleri genelde sol marjinal örgütler kullanıyor. PKK, YPG, DHKP-C vs.

Örgütü simgelediği zannı oluşturacak şeyler kullanmamaları daha iyi olurmuş.

Skellige

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,791
Atatürk'ün kemikleri sızlamaması için chp kapatılmalı.Chp nin geçmişten beri rezillikleri bitmek bilmiyor.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Art niyet var mıdır bilemeyiz. Ama yıldızlı şeyleri genelde sol marjinal örgütler kullanıyor. PKK, YPG, DHKP-C vs.

Örgütü simgelediği zannı oluşturacak şeyler kullanmamaları daha iyi olurmuş.

Kesinlikle katılıyorum... Bu park çat diye bir günde yapılacak bir şey değil. haftalar aylar sürmüştür. Bunu belediye başkanı onaylamadan veya atıyorum yardımcısı onaylamadan danışmanı görmeden ihaleyi incelemeden onaylamadan parklar bahçeler müdürü bilmeden öyle yapılmaz yapılamaz normal olarak.

Belediye başkanının bir ART NİYETİ yoktur belki ama basına yansıyınca kendi gözü ilede gördümü anında tepki vermesi gerekir. Sorumluyu direk görevden aldım. Kulağından tuttum mahkemeye götürdüm parklar bahçeler müdürünü kovdum gibi...

Ama sen çıkıp halen her yıldız Terör örgütümü bakın sarı kıravatta takıyoz biz YPG'limiyiz Kırmızı giyet PKK'lı mı flan dendimi olmuyor :( Terör örgütü savunuculuğu gibi oluyor bu iş...

Bakın bu atılan Tweet çok güzel ben beğendim. ( Ama çıkıp öğlen Belediye meclisinde halen yok sarı renk ne alaka yıldızda ne var derse veya Gece çıktığı HALK TV ekranında 1 kelime bile bu durumla ilgili konuşmazsa ben art niyet ararım.)
1605214904688.png

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Çok da abartılacak bir durum değil bence. Zaten olumsuz bir benzerlik görüldüğü için sökülmüş.
Belediyenin böyle bir şeyi kasten yaptığını da düşünmüyorum. Başka yönlere çekilmesi doğru değil bence.
Bir de Küçükçekmece Belediyesi'nin amblemi zaten yıldız şeklinde. Yani parka da yine yıldızlı bir şeyler yapmışlar ama renk uyumu uygun olmamış.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Çok da abartılacak bir durum değil bence. Zaten olumsuz bir benzerlik görüldüğü için sökülmüş.
Ordada şahibe var ama :(
Vatandaşlardan ve halkttan tepkiler geliyor belediye sökmüyor başta.

Sonra Valilik ve Kaymakamlık yetkilileri araya giriyorda zorla söktürüyorlar. Yoksa belediye başkanına kalsa ne var canım bunda havasında başlarda... Bence buda yanlış bir hareket.

Çeşitli yerlerde bu haberi şöyle yorumluyorlar. O belediye uzun süredi AKP'nin CHP max yüzde 20-22 bandında oy alırken 2019'da nasıl oluyorsa yüzde 50 oy alıyor. Ve bu Atatürk parkının bulunduğu alan tabiiri cahiz ise doğudan gelen Kürt kökenli insanların yaşadığı bir alan içerisinde. Hatta 2014 öncesi oralarda dev Özgürlük çadırı barış çadırı altında HDP propagandaları yapılırmış aynı alan içinde... Çeşitli isimler kürtlerden oyları aldılar şimdi hediye olarak böyle bir şey yaptılar şeklinde değerlendirir yani belediye başkanı böyle konuşursa..

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Bire bir polemiğe girmenizi istemiyoruz, kişisel olarak yazılan mesajlar kaldırılmıştır. Bilgilerinize.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063

İSTANBUL VALİLİĞİ AÇIKLADI​

İstanbul Valiliği, parkın düzenlenmesinde sorumlu olduğu tespit edilen Başkan Yardımcısı ve Park ve Bahçeler Müdürü'nü görevden uzakaştırdıklarını duyurdu.

Not: Belediye başkanı gerekeni yapmayınca Valinin talimatı ile 2 kişi görevden uzaklaştırılmış...

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Helal olsun valiliğe, belediyeye kalsa demek ki tüm ülkeyi boyayacaklar.. Mantık bu şekilde işliyor. Valilikler olmasa yandık.. Toparlayamazlar yoksa bizi.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Valinin oy alacak diye beklentisi yok nasıl olsa.

Ecomanya

Profesör
Reaksiyon puanı
658
Yemin ediyorum tek sorunumuz denetimsizlik. Bu yapılana kadar nerdeydi bu yetkililer..

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Yok canım hiç YPG bayrağı olur mu Kamerun bayrağıdır o yada Senegal olabilir mi?

İşin şakası bir yana bilmeyen bir adam olsa gerçekten anlayışla karşılanır ama yahu koskoca 800.000'den fazla nüfusu olan Küçükçekmece ilçesinin belediyesi yapıyorsa işte burada sıkıntı var.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Öyle bir şeyi nasıl yapıyorlar?! Bunlar aklını kullanmayı unutmuşlar herhalde. :mad:

Bıldır ki yenen hurmalar hesabı gibi geliyor benim aklıma... Her şeyin bedeli var.

Yüzde 22 olan oy biden yüzde 50 nasıl oluyorsa bu partklarda öyle oluyordur.

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Niye kaldırttınız ya, daha apo heykeli dikeceklerdi oraya..
Bence biz yanlış anladık, gelen geçen ezip çiğnesin diye yapmışlardır.