Choremeda Bazı Videolar Açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mly

Doçent
Reaksiyon puanı
87
Arkadaşlar merhaba elimde eski bir tablet var android 4.4.4, bu tabletle choremeda aynı sitede bulunan bazı videolar açılıyorken bazı videolarda " the media playback was aborted due to a corruption problem or because The media used features your browser did not support" hatası alıyorum, farklı tarayıcılar kurup denedim sorun düzelmedi bir önerisi olan var mı?

ember_moon7

Profesör
Reaksiyon puanı
2,168
Arkadaşlar merhaba elimde eski bir tablet var android 4.4.4, bu tabletle choremeda aynı sitede bulunan bazı videolar açılıyorken bazı videolarda " the media playback was aborted due to a corruption problem or because The media used features your browser did not support" hatası alıyorum, farklı tarayıcılar kurup denedim sorun düzelmedi bir önerisi olan var mı?
İşletim sisteminizin desteği sona erdiğinden dolayı, maalesef bu hatayı alırsınız...

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
Ben de de eski bir telefon var ama nokinanin eski sürümü baya. Onda da bu hatayı alıyorum eski sürüm olduğu için video oynatmayı desteklemiyor.

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,961
Android WebView sürümü ve tarayıcı sürümü ömrünü doldurduğu için oluyor, eğer destekliyorsa en az Android 7 sürümlü bir Custom Rom kurmayı deneyebilirsiniz.