kaçakelektrik
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Selamlar
Chopper/cruiser tarzı bir motosiklet ararken; Pilder 125 ve Daytona 250V isimli 2 modele rastladım. Önceden hiçbir motor tecrübem olmadığından ötürü hangisi iyidir bilemedim. 150Bin TL 0 model bir motosiklet baktığımda bulabildiğim bu iki model oldu. Ama 125cc mi 250cc mi ideal olur ve hangisi daha uzun ömürlü ve avantajlı olur bilemedim. Bu konuda beni aydınlatabilirseniz sevinirim. ( başka model önerilerine açığım mümkünse sebebiyle)
Chopper/cruiser tarzı bir motosiklet ararken; Pilder 125 ve Daytona 250V isimli 2 modele rastladım. Önceden hiçbir motor tecrübem olmadığından ötürü hangisi iyidir bilemedim. 150Bin TL 0 model bir motosiklet baktığımda bulabildiğim bu iki model oldu. Ama 125cc mi 250cc mi ideal olur ve hangisi daha uzun ömürlü ve avantajlı olur bilemedim. Bu konuda beni aydınlatabilirseniz sevinirim. ( başka model önerilerine açığım mümkünse sebebiyle)

Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek olarak 2 model arasında kalmamın başlıca sebepleri; Daytona 250v de hem yakıt hem vites göstergesi yok diye duydum. Ek olarak hava soğutmalı dendi. Pilder ise hem yakıt hem vites göstergesi ve fren performansı olarak daha iyiymiş.Selamlar
Chopper/cruiser tarzı bir motosiklet ararken; Pilder 125 ve Daytona 250V isimli 2 modele rastladım. Önceden hiçbir motor tecrübem olmadığından ötürü hangisi iyidir bilemedim. 150Bin TL 0 model bir motosiklet baktığımda bulabildiğim bu iki model oldu. Ama 125cc mi 250cc mi ideal olur ve hangisi daha uzun ömürlü ve avantajlı olur bilemedim. Bu konuda beni aydınlatabilirseniz sevinirim. ( başka model önerilerine açığım mümkünse sebebiyle)![]()