Chipset Güncellemenin Yararı Nedir

Pc_HaStAsI35

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Merhaba sistemimi topladıktan beri hiç chipset güncellemesi yapmadım güncellemenin ne gibi yararı var yada eksi yönü varmı

A320-f anakart
Ryzen 7 2700 işlemci

Amd support sitesindenmi güncellemem lazım

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Merhaba sistemimi topladıktan beri hiç chipset güncellemesi yapmadım güncellemenin ne gibi yararı var yada eksi yönü varmı

A320-f anakart
Ryzen 7 2700 işlemci

Amd support sitesindenmi güncellemem lazım
Chipset anakart üzerinde bulunan temel ve bütünleşik arabirimleri yöneten ve bunların arasındaki veri alışverişini sağlayan birimdir. Bu bağlamda bir önem arz ediyor ve en son gelen sürümü kurmakta fayda var. Beta sürümü haricinde en son sürümü kurmanızı tavsiye ediyorum.

Windows 10, x64 sürümü için olan son sürüm chipset sürücüsünü buradan indirebilirsiniz.

Pc_HaStAsI35

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Chipset anakart üzerinde bulunan temel ve bütünleşik arabirimleri yöneten ve bunların arasındaki veri alışverişini sağlayan birimdir. Bu bağlamda bir önem arz ediyor ve en son gelen sürümü kurmakta fayda var. Beta sürümü haricinde en son sürümü kurmanızı tavsiye ediyorum.

Windows 10, x64 sürümü için olan son sürüm chipset sürücüsünü buradan indirebilirsiniz.
Yanıt için teşekkürler bi kaç kişiye sordumda amd support yerine asus support sitesinden indir falan dediler herhangi bir fark yok demi

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Pek bir performans farkı yaratmıyor. Hatta hiç yaratmıyor. Güncellemende yine de fayda var. Donanımların kimlikleri belirli olsun diye falan filan.

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
Yanıt için teşekkürler bi kaç kişiye sordumda amd support yerine asus support sitesinden indir falan dediler herhangi bir fark yok demi
Ben size ASUS sitesinden olan sürücüyü attım. Zaten ASUS da AMD sitesi üzerinden alıp, dosyayı sıkıştırıyor. Ardından da sitesinde paylaşıyor. Yani sorun yok.