Chelsea Bursalı genç yıldıza kancayı taktı

Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,206
Reaksiyon puanı
10,327
Puanları
293
Chelsea Bursalı genç yıldıza kancayı taktı


enes47104877.jpg



İngiltere basını, Chelsea'nin Bursaspor'un 15 yaşındaki yıldızı Enes Ünal için 2 milyon avroluk teklifte bulunduğunu iddia etti.

İngiltere basını, Chelsea'nin Bursaspor'un 15 yaşındaki yıldızı Enes Ünal için 2 milyon avroluk teklifte bulunduğunu iddia etti.

Ada basınında yer alan habere göre, Bursaspor altyapısında top koşturan ve üstün yeteneğiyle Avrupa devlerinin radarına giren Enes Ünal'ı Chelsea transfer etmek istiyor.

Necmettin Kocaman da doğruladı

Chelsea'nin Enes için teklif yaptığını doğrulayan Bursaspor genç takımı antrenörü Necmettin Kocaman, 'Enes'e Chelsea teklif yapmış olsa da, Enes'in büyük bir takıma transfer olmadan A takımımızda oynayacağını düşünüyorum' dedi.

Genç yıldız, Bursaspor genç takımlarıyla çıktığı 102 maçta 170 gollük göz kamaştıran bir performans sergileyerek Avrupa'nın dev takımlarının transfer radarına girdi. U-17 ve U 16 Milli takımlarında da forma giyen Enes, 15 maçta 15 atma başarısı gösterdi. Milli takımın ilerleyen yıllarda en büyük yıldızlarından biri olması beklenen genç yetenek, genç takımlar düzeyinde gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşinde koşturuyor.


kaynak
 

BrknEs

Dekan
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
6,930
Reaksiyon puanı
166
Puanları
243
böyle gençler haber olunca sonları kötü oluyor umarım bunun sonuda kötü olmaz
 

Uranos

Profesör
Katılım
11 Nisan 2012
Mesajlar
3,845
Reaksiyon puanı
15
Puanları
0
Harcamasınlar bunuda çok gördük yıldız haberlerini hani hiçbiri yok ortalıkta.
 

XAFER37

Profesör
Katılım
17 Kasım 2011
Mesajlar
1,331
Reaksiyon puanı
1
Puanları
218
Böyle saçmalık olmaz, kendi teknik tirektörlerinin futbolcudan haberi yok elalemin chelsea' si 2 milyon luk teklif yapıyor e yöneticilerin bukadar burnu büyük olursa aşagıyı görmezler tabi .
 

komoon

Profesör
Katılım
10 Nisan 2008
Mesajlar
2,934
Reaksiyon puanı
8
Puanları
218
umarım gider...
salaklık yapıp da burada kalmaz..
 

gs_kadir

Profesör
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
4,263
Reaksiyon puanı
8
Puanları
218
Chelsea’den cazip teklif!

İngiliz basını Bursasporlu Enes Ünal için Chelsea’nin 2 milyon Euro’luk teklif yaptığını ileri sürdü.

enes.jpg


Yeşil beyazlı yönetim ise kendilerine ulaşan resmi bir teklifin olmadığını söylerken, baba Mesut Ünal ise Chelsea ve Manchester City’nin Enes konusunda çok ciddi olduklarını belirtti.

Bursaspor alt yapısında yetişen 16 yaşındaki Enes Ünal’a ünlü kulüplerden teklifler gelmeye devam ediyor. Bursaspor’la Avrupa şampiyonluğu, ardından dünya dokuzunculuğu kazanan U-15 takımının bugüne kadar resmi lig maçlarında 250’ye yakın gol atan U-16 milli takımın golcüsü Enes’i takibe aldı.

İngiliz basını, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Santos, İnter, Juventus, Mönchengladbacht ve Villareal gibi takımların ilgilendiği Enes için Chelsea’nin yeşil beyazlı kulübe 2 milyon Euroluk teklif yaptığını ileri sürdü. Yeşil beyazlı yönetim ise kendilerine hiçbir kulüpten resmi teklif gelmediğini yarın genç oyuncunun babası Bursaspor’un eski kaptanlarından Mesut Ünal’la bir araya gelerek görüşme yapacaklarını kaydetti.

BABASI GÖRÜŞTÜ


Bursaspor’un eski kaptanı Mesut Ünal, oğlunun transfer görüşmeleri nedeniyle hafta başında İngiltere’ye giderek Chelsea ve Manchester City yetkilileri ile görüşüp kulüplerde incelemede bulundu. İngiltere dönüşü görüşlerini Doğan Haber Ajansı muhabirine açıklayan Ünal, Chelsea ve Manchester City’nin Enes konusunda çok ciddi olduklarını söyledi.

Enes’in hala Bursaspor Kulübü’nün futbolcusu olduğuna dikkat çeken ve son günlerde oğlunun isminin takımın yıldız futbolcusu Batalla’dan daha çok gündemde kalmasının ona zarar vermesinden korktuğunu belirten Mesut Ünal şöyle konuştu: “Enes hala Bursaspor’un futbolcusu. Hatta Bursaspor’a bir imza kadar yakın. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Ben yaptığım her görüşmede Bursaspor’un hakkını sonuna kadar koruyorum. Yetiştiğim kulübün haklarını savunuyorum. Bana gelen cazip tekliflere rağmen Enes hala Bursaspor’un oyuncusu.”

http://amkspor.com/2013/03/20/chelseaden-cazip-teklif.html

Uyusun bizimkiler çocuk 102 maçta 170 gol atmış daha 16 yaşında.Daily mail e bile haber olmuş

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2298564/Chelsea-sign-Enes-Unal-Bursapor.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490


<font color="#000000"><span style="font-family: arial">[video=youtube;BC9_cxNtKx0]http://www.youtube.com/watch?v=BC9_cxNtKx0[/video]
 

erhandenizz

Doçent
Katılım
28 Şubat 2009
Mesajlar
621
Reaksiyon puanı
2
Puanları
18
çocuk heryerden gol atabiliyor. gerçekten yetenekli. bahtı açık olsun...
 

michuozawa

Guru
Emektar
Katılım
6 Ağustos 2008
Mesajlar
20,603
Reaksiyon puanı
493
Puanları
263
5 ay önce ismini duydum.
bana göre kendini geliştirip Avrupa'ya giderse en iyi forvetlerimizden biri olabilecek bir potansiyel.
 
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,206
Reaksiyon puanı
10,327
Puanları
293
[h=1]Türk mücevherin peşindeler[/h]
[h=2]Alman Bild gazetesi, dünya devi takımların peşinde olduğu Bursaspor'un genç yeteneği Enes Ünal için, "Chelsea Türk mücevherin peşinde" ifadesini kullandı.[/h]
Alman Bild gazetesi yeşil beyazlı ekibin U16 takımında forma giyen ve gösterdiği performans ile birçok dünya takımının takibine giren genç oyuncu Enes Ünal'ı internet sitesine taşıdı.

Chelsea'nin Enes için 2 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtilen haberde, yetenekli futbolcunun 3 sene içinde 250'nin üzerinde gol attığı ve maç başı 2.77'lik gol bilançosuna sahip olduğu ifade edildi.

"Chelsea Türk mücevherin peşinde" başlığıyla verilen haberde ayrıca Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın, "Altyapıda futbolcularımız var. Enes Ünal'ı Chelsea istiyormuş, Manchester United ve diğer kulüpler ilgileniyorlar, ben tanımıyorum. Kendimden utandım. 'Nasıl bir teknik adamsın sen' dedim" ifadelerine de yer verildi.


kaynak


hikmet karaman'ın sözleri müthiş ilgimi çekti.
türk futbolunun hâl-i pür-melâlini öylesine çarpıcı bir üslupla seriyor ki gözler önüne, ancak bu kadar olur diyorsunuz! :)
 
Üst