Ceza'dan Filistine Özgürlük İsrail Kahrol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Amerikadan türkiyeye hatta dünyaya sıçrayan bir tür zenci müziği olan rap ülkemizdede geniş yankı buldu. ben ilk raperları dinliyordum sonra sago ceza sansar fuch filan çıkmaya başladı. Yavaş yavaş işinden ilerlemeye çalıştılar ve başardılar milyonlarca hayranları oldu, ama sonra birbirini taşlamaya başladılar kendi aralarında diss dedikleri küfürlü bestelerle birbirlerine sövmeye başladılar. sonra halk bunları alkışladı aaa ne güzel sövüyor hadi o ona o na müziğin içine ettiler. Normalde sagonun bazı parçalarını dinlerim kafiyeleri ve anlamı güzel çünki ama yeni gençlere çok kötü örnek oluyorlar rap'e atılan her genç hemen diss yapmaya sövmeye başlıyorlar. Anlamıyorum müziğin içine o sözler girince dahamı iyi oluyor şimdiki yeni moda ise ben sansarcıyım sen sagocusun diye birbilerine giriyorsunuz yahu kardeşim bırakın küfürü boğazlamayı birbirinizi siz burda birbirinizi yerken o adamlar kol kola geziyorlar, çünkü biliyorlar birbirlerine küfür ettikleri zaman sizin onlara bayılacağınızı bence artık böle iğrenç müzikleri değilde biraz daha küfürsüz olanları tercih etseniz. şimdi gelelim cezaya sölemiş bişiler yapmaya çalışmış ama küfür etmemiş sonuçta ve masum insanları savunmuş burda cezayı suçlu bulmak olmazki eğer rap hep böle müzik yapıcaksa en iyi dinliyenlerden biri olurum hea arkadaşlar fanatiksiniz ama müziği internetten indiriyorsunuz demi bu nasıl fanatiklik cd sini al bare bi katkın olsun bence bırakın bu ayakları dinleyen istediğini dinlesin birbirinizi yemeyin. saçma sapan konular için türkiyede o kadar çok sorun varki sizin uğraştığınız bu sorunların yanında oyuncak kavgası yapan çoçuklar gibi kalıyor, mesela mesele filistin hakkında ama siz sago sansar için birbirinize giriyorsunuz azcık insaf arkadaşlar. orda sizin yaşınızda olan insanlar sansar sago sesi diil bomba sesi dinliyorlar forumda o kadar laf kalabalığı boş..

:icon_-1::icon_-1::icon_-1:

bunun üstüne

Sago geçenlerde lalegul fm konuk olmustu dinleyen varmı.

bre insaf ya

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bunun üstüne

bre insaf ya

sen anlamadıysan ben ne yapayım kardesım!! orada kufurden bahsedıyor bende lalagul fm dekı konusmasından bahsedıyorum.Sen oradakı ince mesajı anlayamadıysan sana ınsaf!!!!

Emek verdiğim anlattağım ve yazdığım şeyleri okumadığı ver her zamanki gibi üşenikliği yüzünden olayı anlıyamadı arkadaş..

Emin ol hepsını okudum okumasam oyle demezdım ;)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Arkadaşlar bir konu bu kadar saptırılmaz.
Olaylara gelecek olursak. K-C'nin dediklerinin hepsi doğrudur. Ben 95'ten beri Rap dinliyorum. Bu adamların alayının geçmişini biliyorum. Ama durum şudur ki K-C'nin dedikleri doğru olsa bile konuyla alakası yok. Adam filistinden bahsediyo siz sagopa'yı araya sokuyorsunuz bu ne saçmalıktır. Evet Ceza her zaman savaşa karşıdır.

Her neyse, KİLİT!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...