Ceza - Down Eyleme (Yeni) (HD)

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Güzel Mesaj vermiş Korsan'a hayır :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Şu yaratıcılık lafına takıldım ama güzel olmuş parça

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Sosyal mesaj ama bir işe yaramaz :D

DogukanDogu

Profesör
Reaksiyon puanı
8
evet saçmanın dik alası, Türkçe nin içine ettiler resmen.Ağzına "Down" ceza.. :) Korsan böyle bitirilemez.Değişen dünyayı iyi okumak ve anlamak gerekir, artık müzik para verilecek bir kavram değil....

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
hâla bu zeka özürlü sanatçılar korsanla inatlaşıyor ,savaşmaya kalkıyor.dünyanın değişen tarafını görmeden "korsana hayır" "down eyleme" gibi çocuk ağzıyla söylenen laflar ediyolar.internet olduğu sürece onlar kaybedecek farkında değiller.eğer gerçekten bu işten para kazanmak istiyolarsa konser verecekler canlı performans yapacaklar yoksa yok efendim bi albüm yapayım 300-400 bin satsın alırım parasını gibisinden ağlamaklı laflar etmicekler.hepsinin altında zaten son model otomobiller ,evler, yatlar ama paraları kesilince nasıl ağlıyorlar.albüm olayı falan bitmiştir artık! Canlı sahne performansı onlar için en iyi seçenek.ya bide şuna şaşıyorum.dünya devleri pixar waltdisney vs vs bi çok ünlü prodiksiyon şirketi bir film yapıyor tüm dunya film sinemaya çıkmadan izliyor ama şirket yada oyuncular bundan şikayet ediyorlarmı haber okudunuzmu hiç yada oyun sektöründe oyun raflarda yerini almadan torrente düşüyor.firma hiç bişey demiyor haberlerde. bizim kendini sanatçı zanneden kıytırık şarkıcılar "korsana hayır" diyor.varacağım nokta yeni sistemde asimile olmadıkları sürece böyle ağlamaya devam ederler...

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Henüz hiçbir notasını bile dinlememiş olmama rağmen, hatta albümün adını bile bilmiyor olmama rağmen, bugün Şebnem Ferah'ın Benim Adım Orman isimli cd sini düşünmeden aldım.

Adı yeterli..

LiL' JON

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
türkçe rap dinleseydim emin olun sagodinlerdim:D

Olduğun yerde kal ve ses çıkarma rapin boşboğaz odamda bir stüdyo var ve beatim keser CEZA 'nı
Dinle Kaf Kefi FEYZ AL ben maratona çıktım sen yerde TOPal ...

Rapchy tuttum seni kanky Young Bloodz numba one CruNK It

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Sagopa Kajmer'e cevap olsun diye koyduğun kişiye rapi öğreten sagopadır , daha doğrusu öğretmeye çalışan öğrense bu durumlara düşürmezdi kendini.

Ama yinede Sagopa'ya atılan en iyi diss diyebilirim ama bütün dissleri toplasan yinede Disstortion EP'nin kalitesine ulaşamazsın.

Diss atmasına sebep olan cümle aşağıdakidir , ama buda kendini avutmaktan başka bi işe yaramamıştır.

''rap de sahtiyan sahte kan sahtoman ağla lan rap hayatın bitti maymun çarli şarlatan, halini görse nederdi resepsiyonist baban"
Sago ciddiye almamış olacakki dediği şey

Çömezim kartları karıştırdı.
dır. :)

Bu tip tartışmalara herzaman açığımdır ama Sahtiyan kimki Sagopa'yla kıyaslıyorsun , sonraki mesajındada Ceza'ya Eminem'i kıyaslamandan korkuyorum Rapx.

poverri

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sago klibi için sağol Rapchy :) hemşerim diye demiyorum ,süper sözler yazıyor, onu dinledikten sonra pek seçici oldum.
İnternette tam denetim olamayacağına göre korsan da bitmez.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
"yaratıcılığıın önünde engel sen olma" dersen yaradan daha çok düşürür sizleri öyle yerlere bir bir.. .

teknologs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 sene öncesine kadar ceza hayranı idim..bütün albümü noktasına kadar zihnimde..çokta seviyordum..ama zamanla itici gelmeye başladı..daha çok çocuk melodisi hissetim artık..sagopayı tam dinlememiştim..uzun bir süre dinledim gerçekten mantıklı işler yapıyor..hakkını veriyor..ceza gibi çakma rapçi değil..özenti değil

Reaksiyon puanı
2,148
Rapchy koyduğun videonun konuyla ne ilgisi var, tartışma çıkarmaya bire bir.
Dissler de taraf tutmadan dinleyin kim kime nası laf çakıyo öyle dinlemesi daha zevkli oluyo, hey gidi günler ne beklerdim gelecek cevapları :)

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Çok alakalı sadece nereden baktığına bağlı kadıköylü.

Tartışmalar iyidir bilmediğin şeyleri öğretir.

Reaksiyon puanı
2,148
Ceza var diye cezaya olan diss i koymanın hiçbir alakası yoktur.
Ben ceza fanı falan da değilim sagonun dissini bende çok severim, ama alakası yoktu işte dürüst ol.