Çevre konulu web sayfalarım

Birol Bektaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çalıştığım okullarda Çevre Kulüplerinde görev yapıyorum. Arkadaşların da istekleriyle iki tane web sayfası tasarladım. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum...

MOD NOT: Site adresini Ö.M ile isteyiniz.
http://cevrecisirin.cvhr.info

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Normalde site bağlantısı vermek için en az 100 mesajınız olması gerekiyor ancak sizinki istisna olabilir bence.

Çalışmalarınızı tebrik ediyorum.

Ben de web geliştiriciyim. Bir isteğiniz olursa yardımcı olabilirim. Kendime ait sunucum da var. Ücrestsiz host da sağlayabilirim.

Başarılar . . .

Birol Bektaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim. 100 Mesaj kuralını bilmiyordum. Ancak istisnai bir durum olarak kabul ettiğinize göre amacımın ne olduğunu çok iyi anladığınızı düşünüyorum. Öneriniz için ayrıca teşekkür ederim. Diğer arkadaşlarımla görüşüp sizinle irtibata geçebiliriz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim...

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Teşekkür ederim. 100 Mesaj kuralını bilmiyordum. Ancak istisnai bir durum olarak kabul ettiğinize göre amacımın ne olduğunu çok iyi anladığınızı düşünüyorum. Öneriniz için ayrıca teşekkür ederim. Diğer arkadaşlarımla görüşüp sizinle irtibata geçebiliriz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim...
bu sitede güzel bir yazı var çok hoşuma gitti

2612e.jpg

Birol Bektaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çevreci Şirin sayfası güncellendi. Ana sayfadaki yeni şiirin de hoşunuza gideceğini umarım...