Çevirmen'im

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar,
21 yaşındayım. Türkçe > İngilizce, İngilizce > Türkçe dillerinde çevirmenlik yapmak istiyorum.
Daha önce hiçbir film sitesinde veya bir kuruluş ile çalışmadım, artık bu sektöre adım atmak istiyorum.
İlgilenenlere duyurulur..

ready2dietr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende iki dil bilmekteyim. Arapça ve İngilizce kaliteliğim yüksek ilgilenenlere duyurulur...

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Merhaba arkadaşlar,
21 yaşındayım. Türkçe > İngilizce, İngilizce > Türkçe dillerinde çevirmenlik yapmak istiyorum.
Daha önce hiçbir film sitesinde veya bir kuruluş ile çalışmadım, artık bu sektöre adım atmak istiyorum.
İlgilenenlere duyurulur..
Üniversiteye gittin mi?
Direk kimse iş vermez öyle önce bir iki fansub veya dizi çevirmenliğinde gönüllü çalışmalısın kendini kanıtlarsan dizi çevirmenliğinde para alırsın fansub gönüllülük esasına dayanır yok ben dizi-film-anime çevirmem diyorsan o zaman çeviri bürolarını araştır bir

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Üniversiteye gittin mi?
Direk kimse iş vermez öyle önce bir iki fansub veya dizi çevirmenliğinde gönüllü çalışmalısın kendini kanıtlarsan dizi çevirmenliğinde para alırsın fansub gönüllülük esasına dayanır yok ben dizi-film-anime çevirmem diyorsan o zaman çeviri bürolarını araştır bir
Üniversitede okuyorum şuan zaten :)
Zaten dizi veya film sitesinde iş arıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
onlinedizi co bak istersen orada gönüllü çevirmen arıyorlar

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Her türlü yardimci olurum film sitesi olanlara ilgillere duyurulur

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Evet ben de farketmemişim kaliteliğim yazmışsın yazarken dikkat et bu arada fansublara da girebilirsin orada gönüllü yaptıktan sonra paralı dizi çevirirsin
Kim kaliteligim yazmış ben öyle bir şey yazmadım ayrıca dilimizi iyi kullanıyorum.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Dizibox'da alım olması lazım. Zaten üst taraftaki Dizi takvimi kısmına bakarsan dizibox'ın çevirmenleri tarafından çevrilen ve çevrilmeyen dizileri görürsün. Çevrilmeyenlerden birini seçip başlayabilirsin bu işe. Ben bile dizibox'da çeviri yapmıştım zamanında :)

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Türkceceviri.com isinize yarar mi? Türkcealtyazi.org da olabilir. Tam hatirlamiyorum ismini.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Oyunceviriye başvurup oyun çevirilerinde yardımcı olabilirsin hocam :)

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Çoğu deneyimli arıyorlar ama bende deneyim yok İşte :)

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Dizi siteleri oyle ayda 5 10 bin tl kazanıpda maaşlı çevirmen bulunduranı görmedim. Olmazda. Bu tamamen gönül işi.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Dizi siteleri oyle ayda 5 10 bin tl kazanıpda maaşlı çevirmen bulunduranı görmedim. Olmazda. Bu tamamen gönül işi.
5 10 bin tl kazanayim demiyorum zaten belirli gelirim olsun yeterli zaten gönül vererek yapmak istiyorum bu işi yeri geldiğinde saatlerce bu işle ugrasmak istiyorum ama ilk etapta ücretsiz olabilir.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Cok para kazanmaz ayda en fazla 500 kazansın hadi diyelim sitenin giderlerini cık geri kalsın 200 300 tl ne verecek sana