15 Temmuz 2009 #1 T tmpuser Profesör Katılım 3 Haziran 2009 Mesajlar 1,248 Reaksiyon puanı 1 Puanları 0 Arkadaşlar bu driverları bulabilme şansımız var mı internetten ? Ben bunlara aygıt yöneticisinden baktım acaba BU 5 tane driverı bulabilirmiyiz Vista için ? :huh:
Arkadaşlar bu driverları bulabilme şansımız var mı internetten ? Ben bunlara aygıt yöneticisinden baktım acaba BU 5 tane driverı bulabilirmiyiz Vista için ? :huh:
15 Temmuz 2009 #2 KanTuralı Asistan Katılım 13 Temmuz 2009 Mesajlar 163 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Galiba ses sürücüsüyle ilgili bir sorunun var. Ses kartının modelini yazarsan yardımcı olabiliriz.
15 Temmuz 2009 Konuyu başlatan #3 T tmpuser Profesör Katılım 3 Haziran 2009 Mesajlar 1,248 Reaksiyon puanı 1 Puanları 0 KanTuralı dedi ki: Galiba ses sürücüsüyle ilgili bir sorunun var. Ses kartının modelini yazarsan yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla ... Valla ses ve video ile ilgili bi sorunum var ama ben sadece bunları istiyorum çünkü vistada ses driverını yükleyince bunlar yüklenmiyor ama xp de yükleniyor bende bunları ayrı olarak kurmak istiyorum vistada
KanTuralı dedi ki: Galiba ses sürücüsüyle ilgili bir sorunun var. Ses kartının modelini yazarsan yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla ... Valla ses ve video ile ilgili bi sorunum var ama ben sadece bunları istiyorum çünkü vistada ses driverını yükleyince bunlar yüklenmiyor ama xp de yükleniyor bende bunları ayrı olarak kurmak istiyorum vistada
15 Temmuz 2009 #4 Syesilta Asistan Katılım 23 Mayıs 2007 Mesajlar 295 Reaksiyon puanı 1 Puanları 18 Vista-Driver.ORG - FREE Windows Vista Drivers. bak istersen belki işine yarar
15 Temmuz 2009 #5 C champion Asistan Katılım 1 Aralık 2008 Mesajlar 151 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Vista için olan driver'ı yokmu ? Arasan bulursun bence.. yada modeli yazarsan ayrdımcı olacak çok kişi çıkar.
Vista için olan driver'ı yokmu ? Arasan bulursun bence.. yada modeli yazarsan ayrdımcı olacak çok kişi çıkar.
15 Temmuz 2009 #6 Peter Dekan Emektar Katılım 16 Ağustos 2008 Mesajlar 8,051 Reaksiyon puanı 88 Puanları 0 Konu driverler bölümüne taşınmıştır...