- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 4,722
Allahtan alkol içtiğim için korkuyorum kendime ettiklerim diyim, insan Rabbinden kendine ettikleri yüzünden korkmalı insanlara yaptıkları değil, senin bir insana zarar vermen Allah korkusu ise nereden bileyim zarar verip vermeyeceğini senin ölene dek Allahtan korkma garantin var mı?Zaten alkol içen direkt cehenneme gidiyor. Dövme yapanlarda aynı şekil. Cennete gider mısın onu Allah bilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Allah tan korkmayan insandan korkarım. Ne yapacakları belli olmaz
Büyük konuşup kınama derim, insan hayvan ağaç yani kısaca canlı konusunda Allah korkusu olması o insanı iyi bir insan yapmıyor buna emin ol, bu konuda Allah korkusuna gerek yok, imanlıyım diyede övünme biraz araştır son anda imansız giden bolca örnek var.
Allahtan sadece kendine vereceğin zarardan kork, ve alkol sigara bilimum keyif verici madde içmekten kork o beden sana hesap soracak ahirette.
Merak etme Allahtan korkuyorum ama birine zarar verirsem onun çekeceği acıyı düşünmek beni Allahtan daha fazla korkutuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haklısın herşeyin hayırlısı ama ondan ayrılınca dünyam başıma yıkıldı, sanki ondan başka kimseyle anlaşamam gibi değişik bir duygu ona her noktamız ortaktı şimdi diyorum ki birdaha böyle birşey olmaz bu hayatım boyunca bir kereye mahsustu ama işte Allah biliyor daha hayırlısı çıkacak herhalde, ben sevgili mevzularından hoşlaşmıyorum aynı kafa yapımda biri çıksın evleneyim konuyu kapatayım istiyorum, zaten bulmuştum oda olsun istedim herşey de neredeyse kusursuzdu ama devamı gelmediBende başta senin gibi düşünmüştüm ama hayat öyle güzel sürprizlerle doluki. Ayrıldıktan sonra başka insanlarla tanıştım. Sevdim sevildim yaşamadıklarımı yaşadım. Kötü gibi görünen şeyler aslında hiçte öyle olmayabilir. Daima olumlu bakmak lazım.
Son düzenleme: