Cenaze Arabası Şoförü

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
*Taksiye binen müşteri şoföre bir şey sormak için hafifçe omuzuna dokunur. Şoför bir çığlık atıp, direksiyonun kontrolünü kaybeder, bir otobüse çarpmak üzere iken direksiyonu kırar, kaldırıma çıkıp, bir vitrinin önünde arabayı durdurur ve arkaya dönüp müşteriye:
"Bir daha bunu yapmayın!" diye bağırır.
Müşteri ise sakinlikle bir ufacık dokunmanın onu bu kadar korkutup sıçratacağını düşünemediğini söyler.
Bu arada kendini toparlamış olan şoför, müşteriye dönüp:
"Haklısınız, aslında sizin kabahatiniz yok. Bugün benim ilk taksi şoförlüğüm. 25 senedir cenaze arabası şoförüydüm"

*Bir gün bir cenazı arabı gidiyormuş.Kullanan adam yolda 2 3 tane kız görmüş kafasını pencereden çıkarıp demişki gelin kızlar bir iki tur atalım demiş.Kızların biri salağa bak cenaze arabasıyla gezdircekmiş diye gülmüşler. Adam ilerde durmuş kızlara demişki,gelmezseniz gelmeyin millet bu arabaya binmek için ölüyo ölüyo :4:

as66

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ehuehueheuheuhu :D
İkiside süpermiş :D

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Millet bu arabaya binmek için ölüyor :mrgreen:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Gerçekten güzellerdi ikinciyi biliyordum birinciye baya güldüm:DPaylaşım için sağol güzeller...

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
Haklısınız, aslında sizin kabahatiniz yok. Bugün benim ilk taksi şoförlüğüm. 25 senedir cenaze arabası şoförüydüm :biggrin::biggrin: