Cemil İpekçi şarkıcı oluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Muhafazakâr eşcinselim' ve ‘Kadın olsam türban takardım' diyerek gündem yaratan Cemil İpekçi şimdi de şarkıcı olacak!

Cemil İpekçi, ‘Muhafazakâr eşcinselim' ve ‘Kadın olsam türban takardım' açıklamalarından sonra kendisine yöneltilen eleştirilere ilginç bir yolla cevap vereceğini söyledi. SkyTurk'te yayınlanan Son Nokta programına konuk olan İpekçi, “Albüm çıkarma kararı aldım. Önümüzdeki günlerde müzik dersi almaya başlayacağım. Bunun için sigarayı bile bıraktım” dedi.

Daha önce de şarkıcılık yaptığını söyleyen İpekçi, “Gençlik yıllarımda Belçika'da okurken babam iflas etmişti. Masraflarımı karşılayabilmek için Belçika'daki bazı gece kulüplerinde şarkı söyledim” diye konuştu.

ŞARKI SEZEN AKSU'DAN

Cemil İpekçi, albüm çıkarma fikrini Sezen Aksu ve Şehrazat'a da açtığını söyledi. Albümü için şimdiden çalışmalara başlayacağını dile getiren İpekçi, “Sezen ile Şehrazat benim için şarkı yapacak. Bir tane de rap şarkı istiyorum. Şöyle ‘Karga karga gak dedi' tarzında bir şey olmalı. Buna benzer bir rap şarkıyla benimle uğraşanları ti'ye almak istiyorum” dedi.
Kaynak: Takvim

Kaynak

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
mila12 dedi ki:
Daha önce de şarkıcılık yaptığını söyleyen İpekçi, “Gençlik yıllarımda Belçika'da okurken babam iflas etmişti. Masraflarımı karşılayabilmek için Belçika'daki bazı gece kulüplerinde şarkı söyledim” diye konuştu.

şimdi anladıııımmmm :D baba iflas edince masrafları bi şekilde çıkarması lazımdı (:

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bence Nez'in Koy Koy şarkısını da koysun repertuarına :D

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Eyvahlar olsun.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Türkiye ajdara dayandı.. :D birazda daha gayret ;)

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Yeni bir Ajdar modeli geliyor sıkı durun.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Türkiye böyle bir krizi kaldıramaz askeriye el koyar bence :)