Cem Yılmaz'dan sahneye veda

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Cem Yılmaz'dan sahneye veda

fft2mm985190.jpg

Cem Yılmaz, sahne gösterilerine son vermeye hazırlanıyor. Bir TV kanalında konuşan Yılmaz, son gösterisini beyazperdede sevenleriyle buluşturacak

Cem Yılmaz, sahne gösterilerine son vermeye hazırlanıyor. Bir TV kanalında konuşan Yılmaz, son gösterisini beyazperdede sevenleriyle buluşturacak:

"Mayısta Avrupa turnesine çıkıyorum, bayağı yoğun bir turne olacak. Avrupa'da 20 küsur günde 19 oyun oynayacağım. Ondan sonra ocak ayına kadar bu son sahnelediğim gösteriyi sinema perdesine çıkaracağım. Seyirci, oyunumu sinemada izleyebilecek. Bu bizde çok yapılmış bir şey değil ama Amerikan örneklerini gördüm. Yaptığım gösterinin bir kaydını izleyecekler. Böyle bir yılbaşı hediyesi vermeyi istiyorum seyirciye, çünkü benim fiziken seyircinin beklentisini karşılamam mümkün olmuyor.

Uzun zamandır haftada beş gün sahneye çıkıyorum ve çok yoruluyorum. Maşallah biletlerim de yok satıyor. Dolayısıyla geçen sene benim hiç Anadolu turnem olamadı. İstanbul'u da bırakamıyorum. Hem bilet fiyatını makul hale getirmek için hem de çok sayıda insana ulaşsın diye oyunlarımı sinema perdesine çıkarma düşüncesine girdim. Ayrıca sinema salonlarında da biraz gülünsün istiyorum."

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
adam gösteriye son vermiyor, son gösterisini sinema seyircisiyle buluşturuyor. nerenizle okuyorsanız?

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
geçen gün habertürk te okuduğumda da yorumlardaki tepkiyi vermiştim hangi ucundan tutmuşlar bu haberin de böyle bir sonuç ortaya çıkarmışlar...