Cem Yılmaz'dan 2011 model espriler!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Gösteriye elinde sigara ile çıkan Yılmaz, sigara yasağıyla ilgili esprileriyle geceye başladı.

* Sigara içmek yasaktır cezası 69

* İlişkiler için söylenir ya, “Beni taşıyamadı”. Hamal Seks yapıyoruz herhalde...

* Gösteri öncesinde birçok üniversiteye gittim Bilgi Üniversitesi hariç

* Twitter’a yazılanlar, yıllar önce kamyonların arkasına yazılıyordu değişen ne var...

* Bu facebook ve Twitter’da amaç manitacılık değil mi? Yok benim bin tane arkadaşım var, yarın bir kavga olsa kaç tanesi gelir?

* Bir de iyilik mafyası oluştu. 4 tane tekerlikli sandalye almak için Çırağan’da geceler yapılıyor.

* Rahmi Koç Müzesi’nin 10. yıl gecesinde sahneye çıktım. Parayla ilgili espri yapılacak bir ortam değildi, Rolex saatimi de cebime koydum. Rastlantıya bak oyun sonunda Rahmi Koç bana Rolex saat hediye etti. “Bende var” diyemedim.

* Rahmi Koç çok misafirperver biri. Onunla 40 dakikaya yakın sohbet ettik. Sonra geldi biri karanfilini değiştirdi, meğer mumyasıymış.

* Bu işe girmeden önce THY’ye girdim. Beni tipsizlikten almadılar. Havada olmaz, sizi yer hostesi yapalım dediler. Daha sonra deve kestiler iyi ki gelmedi diye.

* CIA sperm örneğini almak için Erol Büyükburç’un peşindeymiş. Onu anlamadım zaten 4 tane spermi var adamın.

Medyafaresi

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
* Bu facebook ve Twitter’da amaç manitacılık değil mi? Yok benim bin tane arkadaşım var, yarın bir kavga olsa kaç tanesi gelir?

* CIA sperm örneğini almak için Erol Büyükburç’un peşindeymiş. Onu anlamadım zaten 4 tane spermi var adamın.
:D :D :D çok iyi ya.
Gösteriye bilet bulamadık geç kalınca :( Şubattaki biletlerde bitti sanırım.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu facebook ve Twitter’da amaç manitacılık değil mi? Yok benim bin tane arkadaşım var, yarın bir kavga olsa kaç tanesi gelir?

Ahahahaha :D

mutsuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İnce düsüncelerle süslediği espirileri ile yeteneğini cok güzel ortaya koymus...

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Hahaaha gene döktürmüş :D

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Hiç birine gülemedim sevmiyorum bu adamı yav ...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Bu listede yer almıyor ama bir espirisi daha var gazetede okumuştum

-Yetenek Sizsiniz için, babama dedim ki: "Baba sen katıl, ‘Yeteneğiniz ne?’ diye sorarlarsa ‘Cem’i yaptım’ dersin..

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
sigara içmenin cezası fenaymış :)

aby

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

:D :D :D çok iyi ya.
Gösteriye bilet bulamadık geç kalınca :( Şubattaki biletlerde bitti sanırım.

bilet ne kadar ya??

dauutt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
CIA sperm örneğini almak için Erol Büyükburç’un peşindeymiş. Onu anlamadım zaten 4 tane spermi var adamın.

:D:D:D:D:D:D

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Hıımmmmmm, komik espiriler gerçekten :glare: