Çelişki içindeyim

acuster

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ya beyler bir kız var eli yüzü düzgün birazda Saf(sad derken salaklık manasında ama salak değil )
Şimdi bu kıza teklif ettim kabul etmedi :) Arkadaş kalalım dedi bende Senle arkadaş olamamki dedim Sildik messengerden birbirimizi.
Bu arada kız buraya bir vesait uzakta ve başka okula gidiyor.Yani anlayacağınız işim zor.
Bizim komşunun kuzeni ordan tanışıyoruz fakat komşu ile aram çok iyi Hep onlarda takılıyoz (Kocasi ile aram iyi ama kadın eve almassa giremeyiz haliyle,Yanlış anlamayın mmoRPG oynuyoz kocasıyla) Şimdi ben buna duygularım açıcam yüz yüze olcak bu sefer ama kız kuzenine söylerse rezil olurum.
Ama hayatımın kadını bile olabilir.
Aramızda 1,5 yaş fark va ama ben liseyim o Orta okul(Bunu ailesi geç göndermiş 7. sınıf şuan bende Lise 2 Ama abi demiyor rahat olun)
Ben ne yapacam
ben 19 12 1994
o 1995 li birşey kasım olması lazım.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Daha ne kızlar gelecek :) Önce para sonra kızlar gelir..

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
DAha bu yaşta kimse senin hayatının kadını olamaz. Çok nadirdir bu yaşlarda başlayan ilişkilerin devam etmesi. Daha yaşın 15 be evlat :)

acuster

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Haklısınız ne yapacağımı bilemiyorum.

honca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ha gayret de gayret pişmeye başlamışsın.aman çevir kazı yanmasın :) sen şimdi boşver o ince işleri de okul nasıl gidiyor anlat bakalım :) bu konuları bi 5-6 yıl sonra gene bu başlıkta konuşalım olmazmı :)

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
aklını başına topla :D geçen sene bende yedim bu naneyi .. sace stres yapıyo bide kontör parası gidiyo :D .. bu yaşta ne aşkı :D .. Son anda aklım başıma geldi :D dersine çalış :D büyük adamol .. iyi para kazan bundan daha güzellerini bulursun arkadaşım :D

35_toll

Doçent
Reaksiyon puanı
12
karışık anlatmışsın ama anladım sanırım derdini. :D

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
kız senin lisede olmandan dolayı kabul etmeyebilir ama sen genede bi şansını dene

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Ortaokul?
Hayatının kadını?

Yawrum sen daha hayat ne öğrenmemişsin hayatının kadınını nasıl bulmuş olacaksın...

Kusura bakma ama ortaokuldaki bir kız sadece evcilik oynar daha fazlası değil...

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ortaokul?
Hayatının kadını?

Yawrum sen daha hayat ne öğrenmemişsin hayatının kadınını nasıl bulmuş olacaksın...

Kusura bakma ama ortaokuldaki bir kız sadece evcilik oynar daha fazlası değil...

okadar agır olma beah :D

---------- saat 14:20 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:19 eklenmişti ----------

mesajı yazan arkadaşta okadar cok büyük sayılmaz kızdan

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Daha kimler gelicek geçicek oğlum kasma kendini ya :D

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
aklını başına topla :D geçen sene bende yedim bu naneyi .. sace stres yapıyo bide kontör parası gidiyo :D .. bu yaşta ne aşkı :D .. Son anda aklım başıma geldi :D dersine çalış :D büyük adamol .. iyi para kazan bundan daha güzellerini bulursun arkadaşım :D

Valla kardeş al işte sana 10 numara nasihat..

Büyü iş güç sahibi ol...Bak gör o zaman ne kızlar senin peşinden koşacak..
Hepimiz böyle dönemlerden geçtik..

Ortaokuldayken Deliler gibi aşık olduğum kızları hatırlıyorudm da..Vay be diyorum..Keşke hiç o işlere girmeseymiş..

Sabret, işine gücüne bak kardeşim..Bu işler için acelen yok..
Yine de HAKKINDA ve HAKKIMIZDA HAYIRLISI NE İSE O OLSUN diyelim.. :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
oku mesleğini kazan gerisi kolay olur daha erken :)

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Bu ne hız kardeş yaş 15:)

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Şimdi Boşuna çocuğun kalbini kırmayın bak benden sana Tavsiye kesin ayarlamak istiyorsan

Ona Sevimli süprizler Yap şaşırtıcı olsun peşini bırakma Devamlı güzel sözler söyle Aptal aşık rolüne yat biraz onun karşısında devamlı gözlerine bak onu etkile Konuşmana Hareketlerine dikkat et O senin ciddi olduğunu anlayınca oda sana gelecektir elbet.

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
benim bir arkadaşımla sevgilisi orta 1de başlamışlardı... yazın evlendiler... :)

snlskrk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Olur böyle şeyler kafaya takma bende bi ara müdür yardımcısının yiyenine kafayı takmıştım kıza açılsam mı açılmasam mı diye çok düşünmüştüm teyzesinin korkusundan :)

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Ama hayatımın kadını bile olabilir.

puahahhaahha ne güldüm :D:D:D
şaka bi yana biri ne seviyo diye eksilir ne de biri seviliyo diye eksilir rezilliği boşver git duygularını açık açık dile getir rezil olma durumu yok ortada ama söylim o yaşlar tehlikeli yaşlar kızlar kendinden küçüklere bakmaz pek :)

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
hayatının kadını mı ilk defa aşık oluyorsun herhalde kardeşim.

birisiyle birlikte bir hayattan bahsediyorsan, tek başına öbür yanını bulduğuna karar verme.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
O kız seni sevse de. Sana heee dese de:) Bu işin sonunda ayrılık var:) Bu yaşlarda aşk evlilik ile bitmez... Bosuna canını sıkma yani.. Universitedeki hatunları dusunursun sen bosver bunu:D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bence diz çök evlenme teklif et gülü ağzına al falan böyle olmadı yüzük te takarsınız şahidin de olurum

yerim hayatının aşkını ya bi git:D

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Bu arada kız buraya bir vesait uzakta ve başka okula gidiyor.Yani anlayacağınız işim zor.

:)Benim eşimle aramdaki mesafe 1250 kilometreydi.Otobüsle 16 saat sürüyordu.Senede 2-3 kez biraraya gelebiliyorduk.8 yıl devam etti böyle sonunda evlendik.:)

Sen bir vesait uzakta işim zor diyorsun,yürüyerek giderim o mesafeyi ben be.