Çekingen Aşık

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
böyle devam et ;) erkekler fazla şımartmaya gelmez... :P

tamam kabul kötü bir nasihatti ama doğruluk payı oldukça yüksek... bence aşırıya kaçmamak kaydı ile ona içindekileri yavaş yavaş anlatabilirsin ki herşey daha da güzelleşir... ama dediğim gibi sakın birden duygu patlaması yaşatma ona yoksa anında tükenişe uğrarsınız Allah korusun... (ya da sen beni hiç dinleme :( bildiğin yolda devam et.)

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
güzel bir birliktelikse söylediğin gibi ilgini belli et.
en azından "geç kalma" sevgini hissettirmek için. garantisi olmayan hayatı yaşıyoruz.
ilgi görmeden seni seven biri için değer.
karşıdan aldığın sevgiye güvenin tam ise ( ve kendi hislerine aynı zamanda ) hiç bekleme rahat bırak hislerini.

onlinedestek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kalbindeki sevgi kuşunu uçurmak istemiyorsan ona kendini ifade et, sevginden asla çekinme, kadınların çoğu zaman zaman ilgi beklediği gibi erkeklerde bazen masum bir çocuk gibi ilgi beklerler isterler, bu da yapıya göre değişir.
Hislerini ifade etmekten asla çekinme asla, dozajını korumak suretiyle.

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
zavallım da benim gibi birini çekiyo ben olsam bi gün bile çekmem.:helpsmilie:

Çekersin, seviyorsan eğer.

böyle devam et ;) erkekler fazla şımartmaya gelmez... :P

tamam kabul kötü bir nasihatti ama doğruluk payı oldukça yüksek... bence aşırıya kaçmamak kaydı ile ona içindekileri yavaş yavaş anlatabilirsin ki herşey daha da güzelleşir... ama dediğim gibi sakın birden duygu patlaması yaşatma ona yoksa anında tükenişe uğrarsınız Allah korusun... (ya da sen beni hiç dinleme :( bildiğin yolda devam et.)

:icon_: Aynen katılıyorum.

sairx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O içindekileri söyleyemediğin insanın içindekileri söyleyemeden öldüğünü düşün.. Ne çok acı çekersin değil mi ? Elindekinin kıymetini bil ve ne söyleyeceksen söyle en kısa zamanda..