Çekilen video üzerinden konum bulmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Omerov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Merhabalar.
Elimde hangi cihazla cekildiğini bilmediğim bir video kaydı var,bu videonun nerede çekildiğini çekilen videodaki yerin ismini ve s bula bilme imkanım ola bilirmi ?
Fotoğraflarda konum buluna biliyor ama daha önce videoda hiç denemedim yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaslar cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Profosyonel yardıma ihtiyacım var arkadaslar bu konuda eğer yapa bilecek arkadaslar varsa lütfen özelden bana ulaşsınlar

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Video sonradan işlem gördü mü? Yoksa cihazda çekilip ham olarak mı sende bulunuyor ?
İşlem görmeden kastım kesme, biçme, kısaltma, download yapma v.s.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Video sonradan işlem gördü mü? Yoksa cihazda çekilip ham olarak mı sende bulunuyor ?
İşlem görmeden kastım kesme, biçme, kısaltma, download yapma v.s.
Bilgim yok malesef bunu anlamanın bir yolu varmı peki ?

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
video konusunda pek tecrubeli değilim ancak benim anladıgım kadarıyla editlenmemiş gibi gorunuyor videoda ekleme ve s yok sadece çekilen goruntu var

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
video konusunda pek tecrubeli değilim ancak benim anladıgım kadarıyla editlenmemiş gibi gorunuyor videoda ekleme ve s yok sadece çekilen goruntu var
MediaInfo
Şu yazılımı indir kur, kurduktan sonra programı çalıştır ve videoyu programın üzerine sürükle, görünüm kısmından ağaç sekmesine bas, video hakkında ne varsa çıkar ortaya. Video kamera ve telefon gibi cihazlarla çekildiyse ve gps konumu o video çekilen cihazda aktifse konum bilgisi dahil herşeyi göstermesi gerekiyor.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Birde programsız şu var, video ya sağ tıkla özellikler, sonrasında açılan sekmeden ayrıntılara bas, ve şu bilgiler önüne gelmesi lazım.

örnek.
A7GA8z.jpg

0nr7WR.jpg

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
MediaInfo
Şu yazılımı indir kur, kurduktan sonra programı çalıştır ve videoyu programın üzerine sürükle, görünüm kısmından ağaç sekmesine bas, video hakkında ne varsa çıkar ortaya. Video kamera ve telefon gibi cihazlarla çekildiyse ve gps konumu o video çekilen cihazda aktifse konum bilgisi dahil herşeyi göstermesi gerekiyor.
Teşekkürler hemen deniyorum ayrıntılar sekmesinden baktım orada da bisey gozukmuyor malesef

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Birde programsız şu var, video ya sağ tıkla özellikler, sonrasında açılan sekmeden ayrıntılara bas, ve şu bilgiler önüne gelmesi lazım.

örnek.
A7GA8z.jpg

0nr7WR.jpg
BU programda da sadece ayrıntılar sekmesinde olan bilgiler gorunuyor ek bir bilgi veremiyor malesef

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
BU programda da sadece ayrıntılar sekmesinde olan bilgiler gorunuyor ek bir bilgi veremiyor malesef
O zaman video çekilirken gps bilgileri eklenmemiştir. Eğer o bilgiler eklenmemişse nerede çekildiğini bulabileceğini pek sanmıyorum.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
O zaman video çekilirken gps bilgileri eklenmemiştir. Eğer o bilgiler eklenmemişse nerede çekildiğini bulabileceğini pek sanmıyorum.
evet malesef peki bunu bulmanın baska bir yolu yokmudur ?