• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Cehalet Diz Boyu

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar bu sadece benim gözüme batan bir video bu günlerde Türkiye genelinde bu tür konular haddinden fazla konuşulmaya başladı özellikle laiklik konusu...

http://www.youtube.com/watch?v=pGqknwwsMxI&feature=related

bu gözüme çarpan bir video bu tarz yüzlercesi var birde bunlara destek veren onlarca cahil insan

birde şu videoya bakın

http://www.youtube.com/watch?v=bN6vrprSp_M

resmen 15. yüzyıldan kalma bir video

birde youtube'de ATATÜRK cumhurbaşkanıykan para kaçırdı bilmem ne gibi salak yorumlar yazılmış videoların altına... :excl:

bu konuda görüşlerinizi bekliyorum sizce bu insanlar aramızdamı yaşıyor yoksa batının maşasımı bunlar ?

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Bak aslanım git ajanlığını başka yerde yap.........
Senin gibiler hep ortalığı karıştırma peşinde....

Diğer arkadaşlar sizlerden ricam bu v.b. konulara mesaj yazmayın..

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bak arkadaşım sen git muhalefetini başka yerde yap görüşün yoksa sağ üst köşedeki çarpı işaretine yönlendir imlecini

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Niyetini keşke daha net belli etseydin amacın kendi sapık fikirlerini Ayetlerle süsleyenleri kötülemekmi ?
Yoksa kendince haklı mesajının içinde Atatürk'ün ismi geçirerek islama çamur atarak dindar insanları geri kafalı olarak göstermekmi?

Tepki gösterdiğin yeri belirtmediğin için orada gecen ayetleride kötülediğinin farkındamısın

kocabey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım bu videolarda yanlış olan nedir bi anlatırmısın.Kişilerin laik olması ne saçma şeydir laiklik kurumlar için geçerli bi kavramdır. Kaldıki kişilerde laik olabilir diyelim,olmak zorundamı ne kadar sığ bi düşünce yapısıdır bu. kimin ne olacağını kim belirliyor.lütfen bunları açık açık yazarmısın.

2.videoya gelince müslüman olan bir insanın inkar edemeyeceği şeyleri vaaz ediyor hoca.farkındamısın bilmiyorum ama kuranı kerimde ayetler okuyup tercüme ediyor.

islam mensubu isen bunları biliyor olman gerek,yok başka bi dindenim veya ateistim diyorsan hiç bir açıklama yapmana gerek yok zaten.

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
12
dini kullanarak Türkiye Cumhuriyetinin temel ilkeleri hakkında yapılan yorumlar, videolar, konuşmalar...

amacım onları kötülemek değil yapılan orantısız yorumlar, en azından videoların altındaki yorumları okuyan arkadaşlar ne demek istediğimi anlayacaklar

kocabey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Niyetin ne olursa olsun bi çok kimseyi rencide edip zan altında bıraktığının farkına varırsın umarım.Zaten memeleketimizin çektiği hep bu anlayış insanları öteki gibi gösterip ne amaçlanıyor çok merak ediyorum...:angry:

ben sana bi link vereyimde sen o belgeseli izle,siyonizm ve abd nin nasıl kapitalist düzen adına ülkelerde buna benzer iç düşmanlıklar çıkardığını anlatan,hatta kendi itiraflarıdır.mutlaka izle ondan sonra bu gibi konuların hassasiyetini anlarsın...
http://www.zeitgeistmovie.com/add_turkish.htm

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Niyetin ne olursa olsun bi çok kimseyi rencide edip zan altında bıraktığının farkına varırsın umarım.Zaten memeleketimizin çektiği hep bu anlayış insanları öteki gibi gösterip ne amaçlanıyor çok merak ediyorum...:angry:

ben sana bi link vereyimde sen o belgeseli izle,siyonizm ve abd nin nasıl kapitalist düzen adına ülkelerde buna benzer iç düşmanlıklar çıkardığını anlatan,hatta kendi itiraflarıdır.mutlaka izle ondan sonra bu gibi konuların hassasiyetini anlarsın...
http://www.zeitgeistmovie.com/add_turkish.htm

öncelikle anlayışın için teşekkür ederim o belgeselide izleyeceğim benim amacım herhangi bir kargaşa yada uygunsuzluk çıkarmak değildir böyle bir amacım böyle bir sitede kesinlikle olamaz zaten 1,5 yıldır sdn okuyorum çok kişiyle görüştüm, konuştum bu yüzden böyle bir amacımın olmadığını bilmeni isterim

sdn halkı teknoloji-bilim ile içli dışlı olduğu için diğer topluluklardan daha bilinçli olduğunu düşünüyorum ve bu konu hakkındada bir görüşü olduğunu düşünüyorum

bu yüzden burda kendimi geliştirmek maksadıyla bu konuyu açtım her kesimin yorumunu öğrenmek istediğimdendir.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Elhamdülillah,Müslüman Türkiyenin demokrat vatandaşları 5 yılda bir yoklama yapıyor:D

mesut777

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aldatıcılar sizi Allah ile aldatmasın..
(Fatır süresi 5. ayet)

ddogukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir paçalık bezi kafasına geçirmiş geri ve örümcek kafalı bi insan.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
bir paçalık bezi kafasına geçirmiş geri ve örümcek kafalı bi insan.
Kusura bakma ama insanları kıyafetlerine göre geri kafalı veya örümcek kafalı diye ayırarak o dediklerini sen hakediyorsun ve tüm başı kapalılara hakaret ettiğin için kınıyorum senin gibileri

Ben ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok
Ben ne elbiseler gördüm içinde insan yok

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
provokasyon...
bu günlerde bu tür videolar çoğalmadı...
provokatörler bu tür videoları daha çok yaymaya başladı...
arada çok fark var...
gören gözler düşünen beyinler için...

oguzkahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu videoyu yayınlayan provokatörse o videodaki kişiler ne acaba onunda cevabını verirmisiniz?

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
CEHALET DİZ BOYU olarak belirlenmiş konu başlığı.

EVet aynen katılıyorum.

Bu ülkede cehalet diz boyu.

Zorbalığı, dayatmayı, faşizmi laiklik sananlar var.

Cehalet diz boyu.

İnsanların kılık kıyafetlerine karışmayı, kadınların örtüsüne karışmayı laiklik, atatürkçülük sananlar var.

Cehalet diz boyu.

İnsanların kılık kıyafetlerine saygılı olmanın bir insanlık erdemi olduğunu bilmeyenler var.

Cehalet diz boyu.