CeBIT Bilişim Eurasia 2011 Ücretsiz Davetiye

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Avrasya'nın en önemli bilişim fuarlarından bir tanesi olan CeBIT Bilişim Eurasia, 2011'de de teknolojinin buluşma noktası olmaya devam edecek. Bu teknoloji günlerini kesinlikle kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Fuardaki başlıca konular

• Kurumsal Uygulamalar
• Sistem & Yazılım Yönetimi
• Internet & Mobil Çözümler / Webciety
• Hizmet Yönetimi
• İş İletişimi & Networking
• Çağrı Merkezi Çözümleri
• Geniş Bant Bağlantı Teknolojileri
• Bilişim Altyapı Sistemleri
• Güvenlik
• Bankacılık ve Finans
• Akıllı Yaşam Çözümleri ve Uygulamaları

6-9 Ekim 2011 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarına ücretsiz olarak davetiye elde etmek için tüm yapmanız gereken, aşağıdaki bağlantıya tıklayıp e-posta adresinizi girmek. Ve e-postanıza gelen maildeki linke tıklayarak açılan sayfada gerekli bilgileri doldurarak işlemi tamamlayınız.

Ücretsiz Davetiyenizi almak için Tıklayınız.

K
aynak

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Biraz önce kaydımı yaptırdım ama zannedersem bu giriş bileti değil de sadece içeride çıkartılan ziyaretçi kartı :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Geçen sene 20 liraydı galiba giriş ama ben SDN sayesinde hem ücretsiz girmiştim hemde üniversite sorduklarında söylediğim için basın giriş kartım vardı :D bu seferkine de müsait olursam gitmeyi düşünebilirim.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Geçen sene 20 liraydı galiba giriş ama ben SDN sayesinde hem ücretsiz girmiştim hemde üniversite sorduklarında söylediğim için basın giriş kartım vardı :D bu seferkine de müsait olursam gitmeyi düşünebilirim.

hangi üniversiteymiş o bizde söyleyip girsek olmazmı? :P :D

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Şu fuarlardan birine gidebilsem çok güzel olcak. Nie izmirde yapmıyolar :) :)

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
siz üniversite kartını gösterin onlar genelde alıyolar içeri :D ben de öyle giriyorum son bir iki senedir beleşe

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
üniversite öğrenci kartını gösterince içeri ücretsiz alıyorlar mı?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
bizimde kartımız varda tabide hangi üniversite işte :) Belki şans bize güler belki :D
Yıldız Teknikte okuyorum dedim geçen dediki o zaman onu temsilen yazalım falan dedi bende hayır demedim basın giriş kartı verdiler ziyaretçi giriş kartını kullananların giremediği yerler vardı onlara bile girebildim. :D 2 sene önce ziyaretçi olarak girmiştim ziyaretçilere sadece 7-8-9u kapatmışlardı sinir olmuştum acısını çıkardım ama. :D

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Yıldız Teknikte okuyorum dedim geçen dediki o zaman onu temsilen yazalım falan dedi bende hayır demedim basın giriş kartı verdiler ziyaretçi giriş kartını kullananların giremediği yerler vardı onlara bile girebildim. :D 2 sene önce ziyaretçi olarak girmiştim ziyaretçilere sadece 7-8-9u kapatmışlardı sinir olmuştum acısını çıkardım ama. :D

bende bizim okulu temsilen gidiyim o zmn :D

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
2001-2009 arasında sürekli gittim bu fuara en sonda sdn nin misafi olarak. Büyük firmalar (turkcell, vodafone, nokia vb.) fuardan çekildiğinden beri çekiciliğini kaybetti bence. 2009 yılında gezdiğimde de yenilik namına pek bir şeye rastlamamıştım. Bol bol broşür dağıtımı vardı. Sonun compex e benzeyeceğini düşünüyorum. Şu an sözde gereksiz kişiler gelmesin diye paralı ama bu gidişle compex gibi ücretsiz ve sadece stand promosyonları için gidilen bir fuar olacak.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Genede bu kadar büyük bir fuarın boş olacağını sanmıyorum. Gitmek faydalı olacaktır.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
inş umduğumuz gibi bir fuar olur :)

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bu adresten alınacak davetiyelerde ''Kurumsal eposta adresi ile giriş yapılmadığında, kartvizit talep edilecektir'' uyarısını dikkate almayın. Mail adresinize gelen e-postadaki link'i tıklayarak, kısa bir bilgi formu doldurmanız gerekiyor.

Bilgi formunda İş ile ilgili bölümlere, okul bilgilerinizi yazabilirsiniz. İşyeri adına okul adı, İşyeri ünvanı bölümüne okulda okuduğunuz bölüm adı gibi... Lise ve üniversite öğrencilerinin de bu davetiye ile gelebileceğini düşünürsek oldukça mantıklı. Girişte herhangi bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.