- Reaksiyon puanı
- 14
pesimist dedi ki:Adamın Gora'daki uzaylıların sesiyle konuşmasından işkillenen olmadı mı hiç![]()
Kafa buluyorlar bizimle düyorsun yani.

pesimist dedi ki:Adamın Gora'daki uzaylıların sesiyle konuşmasından işkillenen olmadı mı hiç![]()
titanyum dedi ki:ya bırak allaşkına deneyip bulgura koşuyoz diye evdeki pirinçten olmayalım![]()
Elbruz46 dedi ki:eveeeeet
yeniiiiiiiii
bir sektöreeeeeeeeee
atıldııııııım
piyasadaki vcd playerları topluyorum
dvd player yapıp satışa sunuyorum![]()
nasıl fikir ama![]()
technonur dedi ki:bende benim dvd nin vidasını sıkayım belki bluray olur![]()
ben yeni bişey daha buldum kurcalarken vida ayarı yaptım arayada kalem koydum (kurşun kalem olması tavsiye olunur)bide baktım dvd yazıyor
çift kalem le deneyeceğim bi daha belki çift katmanda yazabilir ...
size denedikten sonra yazarım beni bekleyin ....
üzgünüm arkadaşlar kurşun kalemler fazla ısıya dayanamadı yandılar...
soğutma hakkında tecrübesi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çift katman yazdırabilirim gibime geliyor...ordu dan sevgiler t.karaman
Fati[H dedi ki:eaT]
Arkadaşlar bu konunun yayınlandıgı başka bir sitede bulduğum şu yoruma bakın bi süper
ben yeni bişey daha buldum kurcalarken vida ayarı yaptım arayada kalem koydum (kurşun kalem olması tavsiye olunur)bide baktım dvd yazıyor
çift kalem le deneyeceğim bi daha belki çift katmanda yazabilir ...
size denedikten sonra yazarım beni bekleyin ....
ve Sonuç:
üzgünüm arkadaşlar kurşun kalemler fazla ısıya dayanamadı yandılar...
soğutma hakkında tecrübesi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çift katman yazdırabilirim gibime geliyor...ordu dan sevgiler t.karaman
Bence pilot kalem kullanmalı![]()
![]()
BaRY dedi ki:1.Her cd-rom da olmuyor. (bazıları dvd ile aynı üretilip, sonradan cd'ye çevriliyor.Sadece onlarda oluyor.Kısacası bazı işlemcilerin aşırı derecede overclock kapasitesi oluyor, onun gibi)
2.İpod'a çevirmek için ne yapmalı.
BaRY dedi ki:1.Her cd-rom da olmuyor. (bazıları dvd ile aynı üretilip, sonradan cd'ye çevriliyor.Sadece onlarda oluyor.Kısacası bazı işlemcilerin aşırı derecede overclock kapasitesi oluyor, onun gibi)
erol_1982 dedi ki:BaRY dedi ki:1.Her cd-rom da olmuyor. (bazıları dvd ile aynı üretilip, sonradan cd'ye çevriliyor.Sadece onlarda oluyor.Kısacası bazı işlemcilerin aşırı derecede overclock kapasitesi oluyor, onun gibi)
Bi okuyup üfle bakalım oluyor mu? ;D![]()
keyloger dedi ki:erol_1982 dedi ki:BaRY dedi ki:1.Her cd-rom da olmuyor. (bazıları dvd ile aynı üretilip, sonradan cd'ye çevriliyor.Sadece onlarda oluyor.Kısacası bazı işlemcilerin aşırı derecede overclock kapasitesi oluyor, onun gibi)
Bi okuyup üfle bakalım oluyor mu? ;D![]()
bende onu 320derece çevirsem 2gb ram olur mu acaba?..